Kisebbségi komplexus és önbizalom hiányt mivel, hogyan szoktak leginkább kompenzálni?
Figyelt kérdés
Pl valaki csak a pénzét, autóit, utazásait tudja hajtogatni, azzal tud 'dicsekedni', vagy mik azok a viselkedesi formák amikben leginkább megmutatkozik?2021. szept. 22. 15:31
1/10 anonim válasza:
Bécsi kapu méretű pofával, kötekedéssel.
2/10 A kérdező kommentje:
Erről még pont nem hallottam.
Szerintem ez nem igaz.
2021. szept. 22. 15:34
3/10 anonim válasza:
Hát pedig de. Mások fikázását mindig olyanok csinálják, aki belül szrnak érzik magukat, ezért megpróbálnak másokat lehúzni, hogy sikerélményük legyen. Ismertem pár ilyet. Pl. a nárcizmus is ebből ered.
4/10 A kérdező kommentje:
Na így már értem.
De a nagy pofa és ez, a kettő nem ugyan az!
Itt jön a fogalom zavar.
Ha nem te írtad az elsőt, akkor nem neked szólt ez!
Amúgy kossz!
2021. szept. 22. 15:46
5/10 A kérdező kommentje:
És minek tudható be az a viselkedés, aki le nez valakit, mindenkinél többet , jobban tud mindent, többre tartja magát?
És majd ő meg mondja a tutit?!
2021. szept. 22. 15:51
6/10 anonim válasza:
Nem, pont fordítva, belül értéktelennek érzi magát, ezt úgy hívják, hogy túlkompenzál: többnek mutatná magát mindenáron annál, mint amit belül érez. A nagyképűeknél mind ez a viselkedésük eredője.
7/10 anonim válasza:
Aki hatalmas kutyát vesz, vagy óriási autót, az úgy érzi, saját maga alapból rosszabb másoknál, általában ezek iskolázatlan emberek, és kisebbségi érzésük van, mert szinte mindenki okosabb náluk.
8/10 anonim válasza:
Én például mindig a tanulással kompenzáltam.
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2021. szept. 22. 16:46
10/10 anonim válasza:
Én is szintén a tanulással kompenzáltam, és a suli körüli eredményeimmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!