Mit szólnál, ha kollégád, egy egész napra kölcsönkérné a cipődet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 12:56
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aki nem adná oda, az amúgy mitől tart? Pl nem vigyáz rá, lábszagú lesz :) stb?
2021. szept. 21. 13:34
12/24 anonim válasza:
11. Én azért mert ez így nagyon nagy illetlenség, szerintem. Hogy kiprobalom egy napra. Persze ha valami más ahogy 3asban írtam akkor oda adnám, hogy ne legyen mezítláb de így nem.
13/24 anonim válasza:
Nyitott ember vagyok, és benne vagyok mindenféle hülyeségben. Ha jóban vagyok vele, valami olyasmi lenne a válaszom, hogy ha meghívsz egy kávéra, kölcsönadom. Ha annyira nem vagyok vele jóban, akkor azt füllenteném, hogy lábgombás vagyok, vagy valami ilyesmi.
14/24 anonim válasza:
Szerintem is illetlenség. Nem is hallottam még ilyet. Próbálja fel, lépjen benne párat, ha akar, de egy napra ne akarja elvinni. Gondolom, a bolti cipőket sem akarja elkérni egy napra, hogy eldöntse, kell-e neki.
Olyan esetben, mint amit pl. a 3-as vagy a 4-es válaszoló írt, én is kölcsönadnék cipőt, de így nem.
15/24 anonim válasza:
Amellett, hogy azt mondanam, nem, a rola alkotott velemenyem eleg riaszto lenne.
16/24 anonim válasza:
Egy egész napra próba miatt fölösleges. Ha cipőboltban veszel cipőt, azt is egy napig próbálgatod?
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a kv-ra meghívás meglesz. Amúgy azt beszéltük, hogy holnap behozom neki és akkor itt az irodában hordja egy kicsit amíg szeretné, vagy ebédszünetben sétálgat benne kicsit.
2021. szept. 21. 14:11
18/24 anonim válasza:
1-2 órára ok, de 1 napra nem. Meg az az igazság eléggé csalóka, mert ha már ki van járva, akkor lehet hogy kényelmetlennek fogja találni az amúgy jó cipőt.
19/24 anonim válasza:
Az úgy korrekt és elégnek is kellene lennie. Amúgy sem lenne jó egész nap más cipőjét hordani, te már kitapostad magadnak, ha neki is ugyanakkora a lába, nem jelenti azt, hogy ugyanolyan is, lehet más a lábboltozatotok, más a lábállásotok. Én cipőboltban is szívesebben próbálom fel azt, amit még nem próbáltak fel aznap sokan, mert a próbának kitett fél pár a nem próbálthoz képest teljesen más.
20/24 A kérdező kommentje:
Bokacsizmának kis sarka van, fél hogy fájna benne a lába nap végére. Mondtam persze, hogy ettől ne tartson. Kb egész nap ülve alig veszem észre.
2021. szept. 21. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!