Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha kollégád, egy...

Mit szólnál, ha kollégád, egy egész napra kölcsönkérné a cipődet?

Figyelt kérdés

2021. szept. 21. 12:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aki nem adná oda, az amúgy mitől tart? Pl nem vigyáz rá, lábszagú lesz :) stb?
2021. szept. 21. 13:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11. Én azért mert ez így nagyon nagy illetlenség, szerintem. Hogy kiprobalom egy napra. Persze ha valami más ahogy 3asban írtam akkor oda adnám, hogy ne legyen mezítláb de így nem.
2021. szept. 21. 13:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott ember vagyok, és benne vagyok mindenféle hülyeségben. Ha jóban vagyok vele, valami olyasmi lenne a válaszom, hogy ha meghívsz egy kávéra, kölcsönadom. Ha annyira nem vagyok vele jóban, akkor azt füllenteném, hogy lábgombás vagyok, vagy valami ilyesmi.
2021. szept. 21. 13:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is illetlenség. Nem is hallottam még ilyet. Próbálja fel, lépjen benne párat, ha akar, de egy napra ne akarja elvinni. Gondolom, a bolti cipőket sem akarja elkérni egy napra, hogy eldöntse, kell-e neki.

Olyan esetben, mint amit pl. a 3-as vagy a 4-es válaszoló írt, én is kölcsönadnék cipőt, de így nem.

2021. szept. 21. 13:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Amellett, hogy azt mondanam, nem, a rola alkotott velemenyem eleg riaszto lenne.
2021. szept. 21. 13:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy egész napra próba miatt fölösleges. Ha cipőboltban veszel cipőt, azt is egy napig próbálgatod?
2021. szept. 21. 14:05
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a kv-ra meghívás meglesz. Amúgy azt beszéltük, hogy holnap behozom neki és akkor itt az irodában hordja egy kicsit amíg szeretné, vagy ebédszünetben sétálgat benne kicsit.
2021. szept. 21. 14:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
1-2 órára ok, de 1 napra nem. Meg az az igazság eléggé csalóka, mert ha már ki van járva, akkor lehet hogy kényelmetlennek fogja találni az amúgy jó cipőt.
2021. szept. 21. 14:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy korrekt és elégnek is kellene lennie. Amúgy sem lenne jó egész nap más cipőjét hordani, te már kitapostad magadnak, ha neki is ugyanakkora a lába, nem jelenti azt, hogy ugyanolyan is, lehet más a lábboltozatotok, más a lábállásotok. Én cipőboltban is szívesebben próbálom fel azt, amit még nem próbáltak fel aznap sokan, mert a próbának kitett fél pár a nem próbálthoz képest teljesen más.
2021. szept. 21. 14:15
 20/24 A kérdező kommentje:
Bokacsizmának kis sarka van, fél hogy fájna benne a lába nap végére. Mondtam persze, hogy ettől ne tartson. Kb egész nap ülve alig veszem észre.
2021. szept. 21. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!