Miért csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Elegem van ebből az egész életből
Figyelt kérdés
Hátha valaki, akkor én biztos egy nagy nulla vagyok. Soha semmi nem sikerül az életben, amit szeretnék. Van egy barátom, de meg vele se tudok összeköltözni. Most jelenleg még itthon élek a szüleimmel, kerestem munkát, de nem jött össze. Van egy szakmám, de azzal kb. semmi nincs meghirdetve. Vagy amit szeretnék munkát is, valamin elcsúszok pl. nincs középfokú angol nyelvtudásom.
Másoknak minden olyan könnyem sikerül, én meg csak szenvedek, és csak öregszem. 28 éves vagyok, de még semmit sem sikerült elérnem.
Mások már ennyi évesen házasságban elnek, gyereket nevelnek, gyönyörű házban élnek, én meg a barátommal se tudok összeköltözni.
2021. szept. 17. 09:28
11/18 anonim válasza:
akkor majd jön egy másik? ne legyél már ennyire nyomi
12/18 A kérdező kommentje:
Azon a környéken ahol én élek, ott nem jön olyan könnyen egy ilyen másik munka.
2021. szept. 17. 10:25
13/18 anonim válasza:
Tanulj angolul, közben vállalj el bármilyen becsületes munkát. Aztán majd találsz jobbat.
14/18 anonim válasza:
akkor szenvedj tovább anyádék házában
15/18 anonim válasza:
"Azon a környéken ahol én élek, ott nem jön olyan könnyen egy ilyen másik munka." Akkor majd lesz másmilyen.....Kifogásgyártás van ezerrel.
16/18 anonim válasza:
Tipikus példa.. Dolgozni nem akar, csak kifogásokat keres és siránkozik. Tegyél azért hogy jobb legyen!!!
17/18 anonim válasza:
A saját boldogságoddal törődjél, ne azzal, hogyan élnek mások... Omg
18/18 anonim válasza:
Először nem mertem le írni, hogy én úgy látom te nem is akarsz tenni érte hogy jobb legyen, könnyebb sopánkodni, mert azt hittem majd mindenki nekem ugrik hogy bunkó vagyok. De látom akkor nem csak én látom úgy, hogy nem az élet nehéz hanem te vagy lusta. Az hogy másnak mi van ne érdekeljen, más se a két szép szeméért kapja a dolgokat, csak te hiszed azt mert látod a szép házat, autót, gyerekeket de nem látod mögötte mennyi munka van. Te meg itt sírsz hogy nincs semmid, közben meg azon kívül hogy befejezted a sulijaidat, látszólag semmit nem is tettél érte hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!