Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van a közeledben pékség?...

Van a közeledben pékség? Milyen gyakran vásárolsz ott, és miket?🍞🥐🥯

Figyelt kérdés
Én úgy ennék most valami finom péksütit, de sajna erre nincs pékség :(

2021. szept. 17. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kocsival 5 percre van, de nem szoktam oda járni. Szeretek sütni, így én szoktam itthon sütni a kenyeret, zsemlét, kiflit, meg nagy ritkán ha épp ahhoz van kedvünk akkor az édes péksütiket is.
2021. szept. 17. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pár utcányira van egy Zalaco pékség (gyalog lazán meg lehet fordulni 10 percen belül), ahol mi inkább kenyeret, zsemlét veszünk, de néha panini-t is. Bár ez utóbbi elég ritka, a kenyér-zsemle vásárlás úgy 2-3 naponta van.
2021. szept. 17. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyem közelében lévő Príma pékségben szoktam leginkább vásárolni. Legtöbbször kávézok, ha meg mégis eszek onnan valamit, akkor az márvány croissant lesz. Nagyon finom, krémes csokis-tejszínes töltelék lapul a belsejében, imádom! 😍
2021. szept. 17. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Van, gyalog negyedóra kb, kocsival 3 perc. Sima szeletelt kenyérért járok. Ritkábban hozok péksütit is, vagy kókusztekercset/kockát a többieknek.

Én próbálok a cukromra odafigyelni, így ritkán eszem ezeket

2021. nov. 11. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Van, kb 1 km-re tőlünk. Nem jó ott a pékáru annyira, fura, vegyszerillata van neki.
2022. szept. 12. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!