Lehet a NAV-hoz névtelen bejelentést tenni?
Aki dolgozott már albán pékségben, annak nem kell magyaráznom az okokat, abban biztos vagyok.
Szeretném, ha egy adott üzletben körbe nézne kicsit a hatóság és utána járna a tulaj pénzmosó praktikáinak, meg hogy bejelentés nélkül dolgoztat napi 17 órákat köztes szünet és szabadnap nélkül...a mocsok, ami a pékek részlegében van, a másik fele.
Köszönöm
17 orakat dolgoztat koztes szun nap nelkul- ez a munkaugyi birosagra tartozik. Van neki weboldala,csak egy emailedbe kerul.
De gyujts bizonyitekot ra,h ennyi orat dolgozol naponta,es szun nap nelkul. A beosztast fotozd stb.
Ha all a viz a wc-ben a padlonvagy nincs szellozo/ablak vagy nincs szappan/torulkozo/kezszarito/kosz van vagy elelmiszer a foldon van tarolva,akkor az antsz-nek kell bejelenteni vagy a nebihnek.(van applikacioja. A fotokbol levagjak,h egy dolgozo volt.
Bejelentes nelkul dolgoztat: ott te is hibas leszel. Ennek nezz utana.
Aha..hát, bárcsak valami bugyuta személyes bosszúról lenne szó...
Személyesen nem is lehetett kilépni, mert a tulaj közveszélyes ( volt ).
Ma mondta el a párom, hogy nem akart megijeszteni, de 1 hónapja, mikor kiléptem, a tulaj halálosan megfenyegetett bennünket, amiért nem dolgoztam nála tovább.
Őszintén kívánom a hitetlenkedőknek, hogy álljanak be egy albán pékségbe eladónak...majd meglátjuk, hány nap után fognátok menekülőre szó szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!