11/24 anonim válasza:
Azért az kemény, hogy itt szinte mindenki 600-800 kcal-val indítja a reggelt. Mekkora a BMI-tek / testzsírszázalékotok?
13/24 anonim válasza:
10-es vagyok, 21-es a BMI-m.
Amúgy honnan szűröd le, hogy ez 600-800 kcal? Senki nem írt mennyiséget. De muszáj ideokoskodnod :D
14/24 anonim válasza:
szalonna, hajma, hurka, kolbász+ fél kiló kenyér.... és ma, kapálni sem megyek:)
15/24 anonim válasza:
#1 vagyok. 36-os a bmim, mégis egészségesen eszek. Csak épp életmódváltás alatt vagyok. Erre nem lehet adni, kinek mekkora a bmi-je, látod :) 🤷♀️
16/24 anonim válasza:
Szalámis kenyeret, frissen sült házi kenyérrel.
17/24 anonim válasza:
Szendvics (kenyér, vaj, felvágott).
19/24 anonim válasza:
Egy tál müzlit, majd egy flat white kávét ittam hozzá.
20/24 Metionin válasza:
2 szelet magvas kenyér, lidlis fűszervajjal, lidlis füstölt sonkával és ordával +1 paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!