Ha vki nem a diplomájában helyezkedik el akkor mit tehet? Megy a gyártósorra?
Figyelt kérdés
Közgazdász végzettség. Sajnos nagyon megutáltam ezt az irányt. Ugyanakkor gyártósorra is elég ciki lenne menni, pláne, hogy a családban mindenki diplomás. Nagyon rossz helyzet, másik egyetemre nincs pénzem.2021. szept. 16. 16:56
11/12 anonim válasza:
Mi akarnál lenni? Volt ismerősöm aki orvosit elvégezte szülői nyomásra aztán elment villamosmérnöknek mert pont nem akarta feltenni az egész életét erre.
12/12 anonim válasza:
Ha nem vagy jó semmiben és nem érdekel semmi, akkor max biorobot lehetsz...
Ha érdekel valami más, oda meg nem feltétlenül tanfolyamon keresztül vezet az út. Én diplomás poziban helyezkedtem el, de teljesen más területen, mint amire a diplomám feljogosít. Aztán cégen belül mozogtam oda, ahol végre jól éreztem magam. Most csinálom utólag az ezzel kapcsolatos diplomám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!