Teljesen értelmetlen a kérdés, a mentegetőzés meg gyerekes.
2020. júl. 31. 08:15
4/13 anonim válasza:
Itt hazudik a legtöbb ember. Más kerdeseknel meg kiderül hogy a legtöbb gyári munkas
2020. júl. 31. 08:20
5/13 anonim válasza:
meg hasonlók.
2020. júl. 31. 08:21
6/13 anonim válasza:
Nem, nyilván nem mindenkinek van. Pl nekem se. Nem vagyok mai csirke, az én időmben még az érettségi sem volt alap, én is levelezőn szereztem meg anno. Manapság az emberek többsége úgy gondolja, minél magasabb végzettségé van valakinek, annál több esélye van egy jól fizető munkára.
2020. júl. 31. 08:47
7/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy reprezentatív. Pl az egész tág családomban én vagyok az egyetlen aki diplomás, és ezzel együtt az egész tág családomban egyedül én használom ezt az oldalt. Nem "reprezentálom" az egész környezetem.
Egy weboldal önbevallásos ""statisztikájából"" nem sok mindenre lehet következtetni.
2020. júl. 31. 09:05
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon sok nem használja. (Pl egyetemistaként nekem felkavaró volt, hogy az ember aki a diákmunkaközvetítő cégnél volt a kapcsolattartóm Pázmány pszichológián végzett.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!