Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mentetted már meg valaki...

Mentetted már meg valaki életét / mentették már meg a te életedet? Hogy történt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Oxyológusként? Persze, de nehéz lenne számon tartani, így a válaszom hogy nem tudom mennyit. Én még nem szorultam mentésre.
2021. szept. 16. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekemét. A torkán akadt egy darab alma. Heimlich fogással kiráztam. 3 napig remegtem az idegtől.
2021. szept. 16. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor másfél/két éves voltam, mamám (szüleim tudta nélkül) adott nekem cukrot, az meg úgy megakadt a torkomon, hogy kis híján megfulladtam, már kékült a fejem. Apukám mentette meg az életem, fejre állított és akkorát vágott a hátamra, hogy feljött a cukor.
2021. szept. 16. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy banyatoban ismerős begörcsölt, lába nem ert le mivel gyorsan mélyül. Nem volt gyakorlott úszó igy bepanikolt.. Nem tudom ha nem vagyok ott kitudott volna jonni vagy sem.
2021. szept. 16. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A város szélén lévő sulinkból hazajövet mentünk egyik barátnőmmel a zebrához, ami az egyik legrosszabb átkelőhely a városban, mert nagyon sokan tövig nyomott gázzal repesztenek arra, hiába lakott terület még és nem adják meg az elsőbbséget.

Ennél az alkalomnál az történt, hogy ő a telefonját nyomkodva, nem körülnézve lépett le az útra, egyenest a kocsi elé. Nagyon ijesztő volt, de szerencsére sikerült időben visszarántanom őt, így nem lett belőle semmi baj. Kicsit most is kirázott tőle a hideg.

2021. szept. 16. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, párszor: hívtam a mentőt, vagy épp a tűzoltót, rendőrt.
2021. szept. 16. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy lány a telefonját bámulva kilépett az útra anélkül, hogy észrevette volna. Kereszteződésben ment pont egy kamion, visszahúztam, mielőtt átment volna rajta egészben.
2021. okt. 14. 14:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!