11/18 A kérdező kommentje:
7-es: régen néha bele szoktam én is. Volt már olyan strand, hogy nagyon messze volt a wc, szóval na. ;)
2021. szept. 22. 08:47
15/18 anonim válasza:
Nem igazán jó szerintem, máshogy oldom meg ha nincs wc vagy akár bokor, általában a fürdőgatyám egy sajátos megoldás egy boxer alsó méretűre le vágót farmer, vagy sima pamut rövid gatya, többségiben a farmert használom, azt szoktam csinálni ki jövök a vízből vizes minden a farmer is, félre vonulok parton közbe engedem bele a farmerba miután vizes csorog a víz is rolla így ez mind nem látszik hogy épp engedem bele, vízzel együt meg szárad, volt olyan is hogy úgy mond a farmer száraz volt szinte bele engedtem, kb 5 perc alat meg is száradt.
16/18 anonim válasza:
15; én is szeretem a parton is beengedni,élvezetes hogy senki nem is sejti 😀
17/18 anonim válasza:
Nekem be vált megoldás parton gatyába engedni.
18/18 anonim válasza:
Mindig bele pisilek volt olyan jo erzes elengedni mag mindenki elottt de megse látja senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!