Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem gáz, ha instagramon 13...

Nem gáz, ha instagramon 13 kivétellel csak modell nőket követek akiknek főként segges meg csöcsös képei vannak bikiniben?

Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem vernéd ki olyan sokszor biztos több energiád lenne.

Még egy 16 évestől talán elfogadnám hogy ilyen sokszor de ő neki is rossz.

De 27?

2021. szept. 12. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem 27 éves, hanem annyi embert követ.
2021. szept. 12. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem amúgy a kutyát nem érdekli, hogy kit vagy mit követsz igazából...
2021. szept. 12. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Sose felejtem, mikor az osztálytársaim nézték az egyikük telefonján a csajokat instán. Majdnem minden jó csaj be volt neki követve és ahogy ezt "észrevette", egyből kezdte hogy "Ezt a picsát én mikor követtem be, biztos véletlen volt" és azzal a lendülettel ki is követte... Mondtam neki hogy jegyezze meg jól, hogy kiket kell majd otthon gyorsan újra bekövetni😂😂
2021. szept. 13. 08:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Fényképeket követsz csupán és nem nőket, - ugyanis az internet világában semmi garancia nincs arra, hogy a feltöltött képek mögött valóban az az ember van, aki feltöltötte azokat. Ebben a megközelítésben eléggé fura ez a helyzet, - még ha nincs is arányban azzal, hogy ezért cikizni is kellene bárkit.
2021. szept. 14. 13:22
 16/16 anonim válasza:
100%
Hát szerintem eléggé gáz. Ezek csakis képek nem igazi valóság. Az egész csak illúzió. Azért a fent említett hölgy a lottón nyert műcicijével nem nézne ki jobban . De jól kompenzálja ezt a kapott “adottságot”.Majd ha lesz barátnőd az még másabb téma ha ilyeneket követsz és mellette lájkolsz is,az nettó tiszteletlenség. Kicsit gondolkozz el hogy fodított esetben ez hogy esne.
2021. okt. 4. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!