Minket mai fiatalokat,miért utálnak ennyien?
Folyamatosan kritizálnak ,hogy bezzeg a mi időnkbe jobb volt..
Meg hogy ha mai fiatal vagy akkor nem tudod megnevezni ezt a csokit meg ezt a mesét..
Hát mi tehetünk róla hogy ekkor születtünk és megváltozott a világ?!
Soha nem drogoztam ,nem cigizek,nem iszom alkoholt ,udvarias vagyok
De nem,nem tudom megnevezni azt a mesét ami a képen van mert nem akkor születtem.
Még régebben a tanárom azon volt felháborodva hogy nem tudtuk a kérdésre a választ ,mert pedig a kis Vukról szól és hogy mi egy ilyen aranyos mesét sem tudunk megnézni..
Hát ha nem érdekel ,minek?
Csak én vagyok így?
17l
Egyszerűen csak irigyek a fiatalságodra. Csak ne feledd majd 30-40 év múlva, hogyan is volt 17 évesen.
F61
30 múltam, és így mondom, h egyáltalán nem kell komolyan venni az idős emberek pampogását.
mérnöki irodában dolgozom, és tudnék mesélni az idős ügyfelek szellemi szintjéről, de ezt inkább hagyjuk..
Egy teljesen elmaradott országban élünk, ahol az oktatási rendszer évtizedekkel van lemaradva, és sok tanár még mindig ott tart, h „brühühü a gyerekek nem olvasnak könyveket, nem ismerek a szántás szó jelentését”, miközben az a tapasztalatom, h az (idősebb) tanárok nagy része semmilyen nyelven nem beszél, digitális analfabéta és jogszabályok értelmezése is óriási gondot okoz nekik.
ergo a gondok már itt kezdődnek.
(nem akarok offolni, de mondjuk a tanárok helyében inkább csendben maradnék, egy bukott okt. rendszerben 160ért dolgozó lúzerek inkább ne kritizáljanak senkit. majd ha esetleg eltöltöttek pár évet a versenyszférában.)
„Meg hogy ha mai fiatal vagy akkor nem tudod megnevezni ezt a csokit meg ezt a mesét..”
:D
ezt meg aztán végképp nem kell komolyan venni.
nézd, amikor felköltöztem az egyetem miatt Bpre, a szomszédban egy nyugdíjas tanárnő lakott, aki küldetésének érezte, h bebizonyítsa, h egy buta egyetemista vagyok.
ezt pedig úgy érte el, hogy pl. rákérdezett olyan dolgokra, tudom- e h ma minek az évfordulója van? nem sajnos nem tudtam, h aznap volt 60 éve, h meghalt xy költő kutyája.
amikor visszakérdeztem, h milyen nyelven tetszik beszélni stb. akkor kifejtette h semmilyen nyelven nem tud, és büszke rá h sosem volt számítógépe és 40 éve ki sem mozdult Bpről.
ennyi, az idősek nagy része pont ilyen frusztrált, beképzelt alak. piacképes tudás az nuku, megrekedtek vhol 20 évvel ezelőtt, az „intelligenciájuk” kimerül abban, h szidják a fiatalokat, meg felsorolják regények főhőseit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!