Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magas vekony dekorativ nok...

Magas vekony dekorativ nok vagy az alacsony kicsot kerekebb nokert vannak oda jobban a ferfiak?

Figyelt kérdés
Szemely szerint tobb olyan esettel talalkozom a nap folyaman, hogy az 185 cm - (tol magasabb) ferfiak mindig az 155-170cm kicsit teltebb lanyok, nok jonnek be nekik ami igy egyutt eleg butan is nez ki. Szerintem a magas kb 180 cm vekony testalkatu, dekorativ nok (igenyes, nem feltetlen fittness modell de sportolo) nok jobban vonzak a szemeim. Melyik kaliber jon be a ferfiaknak leginkabb es miert? N29
2021. szept. 8. 07:40
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
81%
Elég csak arra gondolni, hogy a legtöbb férfinak bejönnek pl. a Victoria’s Secret modellek, akik egyértelműen magasak és vékonyak.
2021. szept. 8. 09:30
 12/30 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan nem a megadott keredse valaszoltak! Ha nem tudsz, vagy nem akarsz, akkor lapozz, se kerdore vono se kioktato szovegre nem vagyok vevo !Ertelmezd!

Az ertelmes normalis valaszokat koszonom! :)

2021. szept. 8. 09:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
A vékony nőket szeretem. A magasság annyira nem fontos, de a vékony testalkat igen.
2021. szept. 8. 09:40
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Vékony. Nem sovány, csak normálisan vékony.
2021. szept. 8. 09:45
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

A kérdés se annyira egyértelmű, úgyhogy ne nagyon háborogj, tanulj meg normálisan fogalmazni, és ha ennyire speciálisan kizárólag egy dolog érdekel, akkor határozottan arra irányítva megfogalmazni a kérdést!

Olvasd vissza magad, és értelmezd a saját kérdésedet! Jogosan gondolkozhatnál el rajta, hogy ha már ennyien "nem a kérdésre válaszolnak" akkor talán máshol lehet a hiba!

Ez a "mindenki hülye, csak én vagyok okos" ritkán szokott bejönni!

Alapból megtisztelve érezhetnéd magad, hogy ékezetek nélküli igénytelenül idehányt szarodra egyáltalán volt aki időt szentelt!

Innentől a helyes válasz a kérdésedre: Mindegy, csak ne egy idétlen hisztis p-csa legyen!

2021. szept. 8. 09:45
 16/30 anonim ***** válasza:
80%
Relatív, ami lényegesebb hogy ne legyen gyereke.
2021. szept. 8. 09:47
 17/30 A kérdező kommentje:

15 # lehet nem magyar a telefonom?

Pont te szolsz meg, hogy mindenki mas a hulye en vagyok az okos... Latom magadbol indultal ki mivel ugyan ezt vezetted itt le! Most sem lett volna kotelezo ide irnod, de latom benned tombol a feszultseg es a frusztraltcio!! Remelem ki elted magad ez az egyszeru, artalmatlan kerdes alatt okostojas! :)

2021. szept. 8. 09:51
 18/30 anonim ***** válasza:
86%
Mindenkinek más jön be. Nekem 185 cm-esként az alacsony vékony lányok jönnek be.
2021. szept. 8. 10:44
 19/30 anonim ***** válasza:
Én sokféle alakú nőt ismerek, aki tetszik és minden férfinak más tetszik. Csak a kövér és a nagyon sovány marad ki nálam. De vannak férfiak, akik pont rájuk gerjednek.
2021. szept. 8. 11:12
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Magas nők kevés férfinak tetszenek.
2021. szept. 8. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!