Magas vekony dekorativ nok vagy az alacsony kicsot kerekebb nokert vannak oda jobban a ferfiak?
Nagyon sokan nem a megadott keredse valaszoltak! Ha nem tudsz, vagy nem akarsz, akkor lapozz, se kerdore vono se kioktato szovegre nem vagyok vevo !Ertelmezd!
Az ertelmes normalis valaszokat koszonom! :)
A kérdés se annyira egyértelmű, úgyhogy ne nagyon háborogj, tanulj meg normálisan fogalmazni, és ha ennyire speciálisan kizárólag egy dolog érdekel, akkor határozottan arra irányítva megfogalmazni a kérdést!
Olvasd vissza magad, és értelmezd a saját kérdésedet! Jogosan gondolkozhatnál el rajta, hogy ha már ennyien "nem a kérdésre válaszolnak" akkor talán máshol lehet a hiba!
Ez a "mindenki hülye, csak én vagyok okos" ritkán szokott bejönni!
Alapból megtisztelve érezhetnéd magad, hogy ékezetek nélküli igénytelenül idehányt szarodra egyáltalán volt aki időt szentelt!
Innentől a helyes válasz a kérdésedre: Mindegy, csak ne egy idétlen hisztis p-csa legyen!
15 # lehet nem magyar a telefonom?
Pont te szolsz meg, hogy mindenki mas a hulye en vagyok az okos... Latom magadbol indultal ki mivel ugyan ezt vezetted itt le! Most sem lett volna kotelezo ide irnod, de latom benned tombol a feszultseg es a frusztraltcio!! Remelem ki elted magad ez az egyszeru, artalmatlan kerdes alatt okostojas! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!