Magas vekony dekorativ nok vagy az alacsony kicsot kerekebb nokert vannak oda jobban a ferfiak?
Ez nem olyan, mint a lufi, hogy ha fentről összenyomom, akkor oldalt kiszélesedik... úgy értem, nem csak ez a kétféle testalkat létezik.
Nekem inkább tetszenek az alacsonyabb lányok, én se vagyok túl magas, de a teltebbek egyáltalán nem, inkább a vékonyabb, sportosabb alkatúak. Én se vagyok dagadt, valahogy nem hoz lázba, hogy akárhova nyúlok, mindenhol csak háj...
Koszi a normalis valaszokat ! :)
Direkt erre a 2 test alkatra kerdeztem ra, mivel nagyon erdekel mit es hogyan gondolkoznak manapsag errol a ferfiak!
Mindegy, csak vidám legyen, és pozitív.
De általában az alacsonyabb, átlagos, vagy kicsit teltebb.
De ismertem nagyon magas, vékony lányt, pl ő végtelenül kedves, szerény volt, talán emiatt.
Egyik se. A nagykönyv szerinti ideális testalkat nőknél, ami a legtöbb férfinek tetszik, az alacsonyabb, vagy átlag magasságú (160-170), vékony, formás nők.
Férfiak esetén meg a legvonzóbb tulajdonságok az átlag feletti magasság, széles váll, keskeny csípő, némi izomzat.
Nyilván utána képbe jön az ember személyisége is, amivel valamilyen szinten tudja kompenzálni a nem tökéletes testalkatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!