Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 33 évesen fiatalnak számítok?...

33 évesen fiatalnak számítok? 33/f

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel a várható élettartam maMagyarországon a férfiaknál 72 év, akkor most 45,8%-ánál vahy az útnak. Viszont a testi és szellemi állapota érezhetően 40 után kezd el hanyatlani az embernek, így igen, szerintme még fiatal vagy.
2021. szept. 7. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Kereskedelmi és marketing szempontból a reklámok készítésénél a 18-35 éves korosztály számít fiatalnak, 35 felett középkorúnak. Statisztikai adatok készítésénél, pl. foglalkoztatási adatok felmérésénél ugyanez a helyzet, 35 éves korig számítják fiatalnak, efelett középkorúnak az embereket.
2021. szept. 8. 11:33
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Bőven.
2021. szept. 8. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés. 29 éves vagyok. Tudom hogy ez már nem fiatal, nem is középkorú. Azt mondanám hogy teljes értékű, előjel nélküli f-e-l-n-ő-t-t vagyok. Vagyis (nincs családom) mostanában kéne elgondolkoznom családalapításon. És olyan 40-45 évesen lennék középkorú (ami nem bűn - nem is öreg. Azt jelenti hogy még dolgoznod kell 20 évet a nyugdíjig utána leszel nyugdíjas korú). 50-65 számít szerintem idősnek(kb ilyentájt csúsznak be az unokák), és 60-65 felett nyugdíjas.

70 éves kor az átlaghalálozási kor, nem minden társadalmi réteg él ugyanolyan hosszan, illetve a genetika is beleszámít hogy ki meddig él.

Azt mondanám hogy ha középosztálybeli vagy és 60 felett aktívabban ügyelsz az egészségedre (előtte is lehet) akkor még a 80-at is simán megérheted.

80 felett már lutri. Viszont a technológia is folyamatosan fejlődik így a mentális leépülést és a kopó csontokat, hallást, látást is egyre jobban lehet javítani.

2022. jan. 23. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!