Mi volt a legfurább véletlen egybeesés, ami megtörtént veled?
Én épp a Kálvin téren vártam a páromat. Őszi délután volt - a napon kellemes meleg volt, de árnyékban már fáztam.
Kiültem a templom előtti padsorra napozni - viszont ahogy a nap haladt az égen, úgy a templomtorony árnyéka folyamatosan rám vetült. A túloldalon többen ültek, így kénytelen voltam mindig arrább ülni, és továbbmenni amikor ismét elért a hideg árnyék.
Ezt meg is írtam a páromnak, a poén kedvéért kicsit drámaian. Valami olyasmit, hogy üldöz a templom hűvös árnyéka.
Ő épp valami ateista cikket olvasott, és ez a mondat egy az egyben benne volt (csak ott nem szó szerint értették, persze) és pont ott tartott benne.
#10 Velem is volt ilyesmi :D
Majdnem Tünde lett a nevem, de sajnos le lett vétózva - pedig nagyon szeretem ezt a nevet.
Helyette egy szintén T-vel kezdődő nevet kaptam. Csak az első betű ugyanaz, de egyáltalán nem hasonlít.
Anno voltam fogorvosnál, és az asszisztens írta be a nevemet a naptárba a következő időpont miatt. Véletlenül Tündét írt.
Tegnap meg megszólított egy kedves szomszéd, és mivel nemrég költöztem oda, így eltévesztette a nevem - Tündének hívott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!