Nem lehet elintézni valahogy hogy magántanuló legyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen iskolában szorongok, nem tudok tanulni, érdeklődésem is elmegy egyből, rosszul érzem magam ott.
Ellentétben otthon bírnék tanulni, és nincs semmi bajom, érdeklődésem is visszajön.
11. osztályos tanuló vagyok, ezzel együtt 2 évem van még. Nem szeretnék 2 évig kínlódni és persze 2-es érettségit sem.
2021. szept. 5. 13:30
11/18 anonim válasza:
10es, tévedsz 16 a tankötelezettség korhatára. Kirúgják és kész
12/18 anonim válasza:
A magántanulóság gyakorlatilag megszűnt, számodra nem elérhető. Ha most, ilyen fiatalon nem tanulsz meg közösségben létezni, akkor téged halálodig el kell, hogy tartson majd a családod. Inkább vegyél erőt magadon, mert koldusbotra jutsz, ha megfutamodol a magadról való gondoskodás helyett.
13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon "aranyosak" vagytok, de nem hinném hogy csöves leszek...XD
Utálom a társaim, hányingerem van tőlük, ennyi. Ettől még be merek menni a boltba, oda merek menni beszélgetni emberekhez, csak az egész osztály annyira ellenszenves számomra...
2021. szept. 5. 14:44
14/18 anonim válasza:
Nem tudsz átiratkozni másik iskolába?
15/18 anonim válasza:
Mért nem mész másik iskolába? Felnőttoktatásba is átmehetsz, csak nem biztos, hogy azzal jól jársz, zűrös alakok is vannak ott. Amúgy ha orvosilag igazoltan szociális fóbiád van, lehet kérvényezni az egyéni tanrendet, aztán vagy megadja az Oktatási Hivatal, vagy nem. Nálunk két gyereknek is megadták ilyen indokra.
16/18 anonim válasza:
Ha már az iskoládban se boldogulsz, akkor a munkahelyeiden sem fogsz. Sok helyen a főnökök még meg is alázzák a dolgozókat, és nincs annyi munkahely, hogy azok között is így váltogass, mert nem szereted a munkatársaidat.
17/18 anonim válasza:
Ne legyél finnyás :) lehet szar az osztályod, de mar csak 2 év. Ugyan így éreztem anno ahogy te, menekülni akartam mindenáron az iskolámból, 12. év végére sikerült kirúgatnom magam.. nem vagyok rá büszke, azóta se tettem le az érettségit, nagyon bánom így utólag, hogy pár hónapot nem tudtam elviselni,mert állandóan piszkálják,olyan emberek között, akikkel már évek óta nem találkoztam, és biztosan ők is tojnak a fejemre már azóta :D
18/18 anonim válasza:
Ha otthon tudsz tanulni, akkor nem lesz rossz az érettségi :)
A suliba meg vigyél egy jó könyvet, vagy valamit ami leköt, és zárd ki a világot arra a 7-8 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!