Hogy kell elintézni hogy magántanuló legyek?
Figyelt kérdés
10 osztályba játok és az oka: nem szeretek közöségben lenni, jobban megy a tanulás otthon.
Szerintetek ha van gyakorlatom az nem hátrány hogy magántanuló legyek?
2018. jan. 6. 13:38
1/7 A kérdező kommentje:
A válaszokat előre is köszii
2018. jan. 6. 13:38
2/7 anonim válasza:
Ilyen ok miatt nem hiszem hogy engedélyezik. Nálunk ezek az okok amikre engedélyt kaphatnak:terhesség, súlyos betegség, igazolt pszichiátriai állapot, külföldi tartózkodás.
3/7 A kérdező kommentje:
Én ugy tudom el kell fogadniuk ha a szűlő kérelmet ad be.. csak az gond hogy sztm a gyakorlatok miatt nem engednék. szerinted?
2018. jan. 6. 13:59
4/7 anonim válasza:
Nálunk biztos nem elég a szülői kérvény. De lehet nálatok igen, ezek szerint minden iskola más, jobban járnál ha az iskoládban érdeklődnél ezek szerint.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak itt a gyakorlattal vagyok problémában, oda bekéne e járnom..
2018. jan. 6. 14:01
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek az akadály? a gyakorlat miatt
2018. jan. 6. 14:05
7/7 anonim válasza:
Tévedésben élsz.Nem kötelesek elfogadni a magantanulói státusz kérvényedet.Ezt ők döntik el,hogy jogosult vagy-e rá,vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!