Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent érzelmileg vonzódni...

Mit jelent érzelmileg vonzódni valakihez?Konkrétan az érzelmo vonzalom kifejezés mit takar pontosan?

Figyelt kérdés

#kapcsolat #érzelem #érzelmi vonzalom
2021. szept. 3. 11:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az már nem opció, azért kérdezem kívülállók mire gondolnak ebből...
2021. szept. 3. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Én akkor szoktam érezni ilyet, ha valakivel nagyon hasonló az alapbeállítódásunk, értékrendünk, személyiségünk, gondolkodásunk. Egyfajta szimpátia, csak sokkal-sokkal erősebb. Úgy tudnám leírni, mikor konkrétan ÉRZED, hogy szeretsz valakit. Mikor megölel, forróségot érzel a szíved körül, vagy szorító érzés, vagy egyéb furcsaságot. Mintha lenne köztetek valami láthatatlan összeköttetés. Ha nem járul hozzá szexuális vonzalom, akkor nagy a valószínűsége egy közeli, mélyebb barátság kialakulásának, ha kölcsönös. Éreztem már ilyet fiú és lány iránt is. A fiúk között volt olyan, akihez testileg is vonzódtam, de volt olyan, akihez testileg nem, de érzelmileg/lelkileg is. A lányokhoz nyilván nem vonzódtam testileg, viszont mély volt velük a kapcsolatom, közeli barátnők voltunk.
2021. szept. 3. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Keresed a társaságát, mert tudtok együttműködni, gondolkodni, cselekedni, stb.
2021. szept. 3. 21:39
 14/19 anonim válasza:
Én a barátaimat nem találom taszítónak.
2021. szept. 6. 02:43
 15/19 A kérdező kommentje:
14-es:Más a taszító érzés meg a szimpátia meg a vonzódás érzelmileg...vagyis számomra...
2021. szept. 6. 09:28
 16/19 kokomfitty ***** válasza:
Tulajdonképpen mi a fenét akarsz? Unatkozol? Az érzelem genetikailag kódolt, személyenként más. Te tudod neked mi mit jelent. Ha mégsem tudod akkor máshol kell a problémát keresni és nem itt sűríteni.
2021. szept. 8. 11:08
 17/19 Körömcsiga ***** válasza:
Amikor nem vagy vele hiányzik, de nem a szex miatt :)
2021. szept. 9. 09:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy pozitívan állsz a vele kapcsolatos dolgokhoz.
2021. szept. 17. 18:58
 19/19 Kései Sirató ***** válasza:
Kezdett beleszeretni - azt jelenti.
2021. okt. 5. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!