Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van a családodban példaképed...

Van a családodban példaképed vagy inkább családon kívül választottál?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazán példaképem szóval egyik sem. Viszont sok emberben van egy-két olyan jó tulajdonság, jellem, stb, ami miatt felnézek rájuk, ilyenek például a rettentően türelmes emberek, vagy azok akiket szinte sehogy sem lehet felhúzni, mindig nyugodtak tudnak maradni. Na tőlük szívesen eltanulnék pár dolgot, viszont semmiképp sem tartom őket példaképemnek mert sokban nem akarok hasonlítani rájuk.
2021. szept. 2. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs példaképem. Sose volt.
2021. szept. 2. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Családon kívül.
2021. szept. 2. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Családon kívül van.
2021. szept. 2. 17:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem sohasem volt példaképem sem családon belül, sem azon kívül, de az édesanyámnak annyira jó tulajdonságai vannak, hogy ő már közelít a példaképpé válás felé. Minden elfogultság nélkül írom ezt, teljesen reálisan látva. Végtelenül nyugodt és türelmes természetű, mindig mindenkin önzetlenül segít, és amolyan 'jég hátán is megél' típus. Soha életében nem esett kétségbe semmitől, pedig nagyon nehéz periódusokon ment keresztül az életének egyes szakaszaiban (anyagi nehézségek, nélkülözés, súlyos betegség /rák/, fiatalon megözvegyülés két gyerekkel stb). Bármilyen probléma adódott, soha egyetlen pillanatig sem bizonytalanodott el, hanem rögtön az első pillanattól úgy áll az ilyen helyzetekhez, hogy ezek megoldandó problémák, amiket a lehető leghamarabb meg kell oldani. (Műtét után a betegségéből is meggyógyult.) Emellett nagyon családcentrikus, tyúkanyó típus, halk és szerény, ő a család lelke, ő tart össze mindenkit a szélesebb családban is, nem veszed észre ott ahol van, de hiányzik onnan, ahonnan elment. Szinte mindig jókedvű és mosolygós. Néha irigyelem azt a rengeteg erőt és energiát meg optimizmust, életigenlést, ami benne van. (Eskü, tényleg nem vagyok elfogult vele szemben, látom a hibáit is. De teljesen kívülállók, idegen emberek is ezt mondják róla, miután megismerik.)
2021. szept. 3. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Családon kívül
2021. szept. 22. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Természetesen Leninre úgy tekintek, mint egy családtagra, szóval családon belüli a példaképem.
2021. szept. 23. 10:23
 18/18 anonim válasza:
Családon kívül. Egy tanáromra nézek fel, akiben azt az embert látom akivé én is válni szeretnék. Nem szakmailag, mert engem egy kicsit másfelé visz az utam, de emberileg mindenképp
2021. nov. 17. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!