T-i is unjátok az itteni "Mit reagálnátok ha lányotok x éves pasival lenne típusú kérdéseket?
Figyelt kérdés
Esküszöm mintha spam lenne és naponta, hetente kérdeznek ilyeneket különféle korkülönbséggel vagy az alanyok másak. Néha emberek kategóriában van de többségben a családi kapcsolatokban. Mintha egy vagy két ember szórakozna ezzel mert néha nehéz elhinni, hogy minden héten akad egy új emberke aki ilyet kérdez és nyilván a válaszok ugyanazok szoktak lenni sőt ha kiírja a kérdést akkor szokott ajánlani hasonlókat és ott tuti találna friss választ ami reveláns. Volt egy friss ahol egyből 3 válaszoló is megjegyezte hogy nem unalmas ezt kérdezni mindig és használd a keresőt..Főleg a Szülők, mit reagálnátok kérdések találtra csak nem bead egy csomót...más témás kérdést nem láttam ennyire elszórtan és napi szinten ismétlődni mint ezt a példányt. Ez életem legnagyobb baja igen mielőtt írnátok csak kíváncsi vagyok mit gondoltok erről, miért kell állandóan ilyeneket kérdezni mikor egyértelmű néha a válasz...lehet tényleg valaki vagy valakik szórakoznak ezzel? Mert általában semmi megjegyzés sincs se kulcsszó csak az adott kérdés a többségnél..2021. szept. 2. 13:28
1/7 anonim válasza:
Erre reagál a nép és abból jön a kattintás és a reklámpíz.
Ha nem így lenne, akkor az ilyeneket és a hasonlókat (anyám megkívánt, mit tegyek? elítéled a gyerektelenséget? apám megvert, igaza volt? mikor vallottad be otthon, hogy meleg vagy? elmondjam a homofób testvéremnek, hogy meleg vagyok? anyósomnak van igaza? a párom szürke színű arabnéger és a szüleim elítélik, mit tegyek? anya nem enged el négyévesen az ovibálba, igaza van? miért nem alhat nálam 15 évesen az ötvenéves barátom? normális 35 évesen elköltözni? stb stb) élből törölnék.
2/7 anonim válasza:
"miért nem alhat nálam 15 évesen az ötvenéves barátom? " :DDDD
3/7 anonim válasza:
Már több éve vannak ilyen kérdések, hogy mit reagálnál, ha a tini lányod (általában lány) ezt meg ezt csinálná. Általában rengeteg válasz születik, én azt bírom amikor teljesen belehergelik magukat a válaszadók és úgy írnak, mintha tényleg a szülő/gyerek tette volna fel a kérdést, és kiosztják. :D Ilyenkor elképzelem, hogy elégedetten ülnek a monitor előtt, hogy na most jól megmondtam neki, azannya.
5/7 anonim válasza:
Én is észrevettem ezt. A kérdező persze eltűnik. Egyértelműen vitát akar gerjeszteni mert mindig provokatív kérdéseket tesz fel.
6/7 anonim válasza:
Amikor frissen regeltem a gyk-ra, pár nap után rájöttem, hogy "Ahaa, szóval ezért hívják gyakorinak ezt az oldalt!". Mindig ugyanaz a lemez.
7/7 anonim válasza:
"Normális 35 évesen elköltözni?" XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!