Hogy reagálnátok ha egy nagyon régi osztálytársatok rátok írna?
Már egy ideje a volt osztálytársamról álmodok, hogy milyen jó barátok vagyunk.
Eltelt 4 év és mikor osztálytársak voltunk se beszéltünk nagyon.
Én szívesen ráírnék, de nem tudom hogy fogadná. (Fiú)
Hát nézd, próba szerencse. Rám is írtak már, személyfüggő volt, hogy miképpen reagáltam le a helyzetet. Volt, akit utoljára kb. 10 éve láttam, de nem különösebben foglalkoztunk egymással, amikor még osztálytársak voltunk. Ezért is lepődtem meg, hogy rám írt. Lány az alany és a Facebook szerint nem volt senkije se, szóval tudtam mire megy ki a téma. Én nem nagyon osztottam a lehetséges érzéseit, épp ezért közömbösséget mutattam a beszélgetéseink során. Most őszintén: Valakit, akit 9-10 éve nem láttam, azzal miféle közös témám lehetne? Meg nem is jött be a csaj... Én még sose írtam rá régi osztálytársra, egyszerűen számomra érdektelen az egész, hogy írogassak másokra. Fiú osztálytársam még sose írt rám, emlékeim szerint 3 lányosztálytársam keresett eddig. Az említett alany 19 éves koromban, az első 14 éves koromban, a második pedig 17 éves koromban.
20/F
Én nagyon örülnék neki.
(˶ᵔᵕᵔ˶)
Szerintem irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!