Hogy viseltétek azt, hogy amikor terhes családtagotok,rokonotok,tanárjaitok 40 éveskortol-55 éves korig meg szülni mentek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 14:19
21/23 anonim válasza:
Én ezeknek inkább örülni tudok. A huszonéves kismamáktól jobban kikészülök. Legtöbbjük egy percet sem dolgozott az életben, ha mégis, normális végzettsége nincs. 55 évesen gyereket vállalni ugyanolyan felelőtlenség, csak más szempontból, de pl mikor egy 35-40 év körüli nőről tudtam meg, hogy terhes, sokkal tiszteletreméltóbbnak, felelősségteljesebbnek gondoltam. A legtöbb ilyen nő ismerősöm általában letett már ezt-azt az asztalra és nem passzolgatja a gyerekét mindenhova. Normális partnerük van, akikkel évtizedes kapcsolatban élnek. Nekem ez sokkal racionálisabb, rendezettebb.
22/23 anonim válasza:
Az én ismerettségi körömben jó és rossz ilyen kapcsolat is van. A legtöbb helyen viszont a 15-20 évvel idősebb testvér inkább idegen, mint tényleges testvér, a legtöbb helyzetben. Sajnos a legtöbb 40+-os anyuka elvárja a segítséget a gyerek mellé, ha már van egy nagy gyereke. Az idősebb testvér inkább dadus, meg pótanyuka, semmint testvér. Amint kirepülnek a házból pedig, nem nagyon tartják a szoros kapcsolatot a kicsivel, a nagy korkülönbség miatt.
Egy vagy két példát tudok arra, ahol a 15 évvel idősebb testvér nagyon jó kapcsolatban lett később a kis testvérrel felnőtt korukban, és vagy egy tucatot, ahol meg alig alig tartják a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!