Hogy viseltétek azt, hogy amikor terhes családtagotok,rokonotok,tanárjaitok 40 éveskortol-55 éves korig meg szülni mentek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 14:19
11/23 A kérdező kommentje:
Hogy viseltétek azt, hogy amikor terhes családtagotok,szülni mentek?
2021. aug. 30. 14:43
12/23 anonim válasza:
Mire gondolsz, féltékenységre, irígységre?
13/23 anonim válasza:
Hogy kellett volna viselni, nem értem? Ha csak nem a 45 éves anyád szül éppen, akkor semmi közöd és felelősséged hozzá, ergo nem kell "viselni" a terhét. Szóval mi itt a probléma. Idősebb nő elmegy szülni, ő dolga, vállalta a kockázatot ennyi idősen is (45-55). Gratulálsz hozzá és ennyi. Nem dolgod közbe pofázni.
14/23 anonim válasza:
11. Harmadjára is fussál neki légyszíves mert másodjára se sikerült értelmesen megfogalmazni, hogy mi a jó Istent akarsz kérdezni.
15/23 anonim válasza:
Amikor a lányom szült még sopánkodni se volt időm, mert indulástól a szülésig 1 óra telt el. Izgulni se volt időm:)
16/23 anonim válasza:
mit kell ezen viselni? nem nekem fáj, nem velem történik
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm sok a jó és a negatív kritikát. Kérdésemet úgy értettem, hogy például valaki 25 éves és az anyukája 40 éves kora felett terhes lesz, és a szülő gyermek kapcsolat ugyan olyan jo volt,-e vagy féltékenység,irigység volt. Felnőtt nagy teso segitett anyukájának a terheség alatt várta-e kistesott
2021. aug. 30. 14:51
18/23 anonim válasza:
ezt mind bele kellett volna írni a kérdésbe, akkor hasznos válaszokat kaptál volna
19/23 A kérdező kommentje:
18-as válaszoló. köszönöm megfontolom a tanácsodat, legközeleb figyelmbe veszem ezeket,kérdéseimet ki fogom egésziteni.
2021. aug. 30. 15:04
20/23 anonim válasza:
17. Na végre, csak sikerült. Én ismertem ilyet. Jó maradt a kapcsolat és sokat segített a nagyobb testvér az anyukájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!