Mit fogtok csinálni ha jönnek kényszer oltani ? Kinek mi a terve ?
Ki megy hová "kényszer oltani"? Szó nincs ilyesmiről.
Én végzős orvostanhallgató vagyok, a kormány már belengette, hogy minket küldenének házhoz győzködni az embereket (egyelőre csak nyugdíjasokat, gyerekekről még szó sem esett), hogy oltassák be magukat. Személy szerint nem szeretnék (és ha muszáj is lesz, nem fogok) senkit győzködni, őszintén szólva féltem a testi és a mentális épségemet is a sok agresszív, primitív, erőszakos oltásellenes megnyilvánulást hallva/olvasva. Nyilvánvaló, hogy aki még nem oltotta be magát, az nem az oltásról szóló hiteles információk hiánya miatt nem tette, hanem a beszűkült, szektás nézetei miatt. Valószínűleg egyikünk sem fog senkivel erőszakoskodni, kényszeríteni meg pláne nem, ha kirendelésre kerül sor.
Meglépek egy olyan országba ahol nem adnak ki a saját hazàmnak, itt leiratom a jelenlegi lakcímemet, mindent, és mentem innen. Az életbe többet nem jövök akkor a hazàmba vissza, pedig egész eddigi életemben azt terveztem, hogy ezt az országot fogom szolgálni, mint közszolgálati dolgozó.
Igen, konteós vagyok, nem annyira, hogy elhiggyem hogy vannak gyíkemberek, meg lapos a föld, de az biztos, hogy nekem ez a kotyvalék szar nem kell. Az, hogy ki mit csinál, ki adatja be, ki nem azt leszarom. Engem tesztelnek gyakran melóban, úgyhogy kocc. Kioktatàs nem érdekel.
23 más válaszoló aki a sátán szolgájának nevezett kérdezem tőled !
BE VAGY OLTVA ????????
Influenza elleni ?
Súlyos pneumococcus fertőzés elleni ?
Hepatitisek (HAV, HBV) ellen ?
Kullancs-encephalitis ellen ?
Diphtheria – tetanus – (pertussis és IPV) ellen ?
Meningococcous meningitis /Invazív meningococcus ellen ?
Humán papillomavírusok (HPV) ellen ?
Ha nem akkor szégyelld el magad ,te terrorista vagy.
Vagy csak attól félsz és azt csinálod amit a tv mondd ?
Szégyelld magad !
Mellesleg az oltások nagy része
Embrió dnst és szöveteket tartalmaz.
Árvákon ,fogyatékosok és börtönben születeteken tesztelték.Ezt meg most élesben rajtatok ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!