Elalvas elotti kenyszergondolatokkal mit lehet csinalni?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, olyan volt, mintha valaki a nevemen szolitott volna, de nem kivulrol hallottam, hanem a fejembol, de egesz kozelrol. Es olyan dolgok is, h bantsak masokat, vagy o fogja, es tudtam, hogy hulyeseg, de nagyon nehezen tudtam csak elaludni.2021. máj. 27. 12:43
1/3 anonim válasza:
4-5 feles nekem segített ilyen helyzetben. Szerencsére gyorsan elmúlott, 2 hétig feküdtem le így, utána már józanul, és akkor már nem tapasztaltam ezt.
2/3 anonim válasza:
Ezek nem kényszergondolatok, hanem hallucináció. Ha súlyosbodik vagy nappal is jelentkezik, fordulj orvoshoz.
Hány éves vagy amúgy? Mióta tart ez az állapot nálad?
3/3 anonim válasza:
Amennyiben ez többször is előfordul, akkor egy pszichiátert kell felkeresned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!