Sajnos csalás áldozata lettem, mi a teendő?
A lényeg hogy kifizettem egy termèk árát, de nem adta fel az illető, eltűnt nem válaszol. Magán személytől van, nem honlapról.
A bank vissza tudja vonni a pénzt ha hétfőn bemegyek?
Milyen drága volt a termék?
Amúgy ha tudod akkor tájékoztsd a többi vásárlót is hogy csalóval van dolguk és nehogy vásároljanak tőle bármit is
Lehet átutalást visszavonni de bankonként eltérőek a feltételek.
Rendőrségen ezért fel lehet jelenteni az eladót és van olyan bank ami kéri, hogy tedd is meg.
9500Ft
Levél váltások megvannak, illetve a neve bankszámlaszáma
Az összes levelezés képét nyomtasd ki illetve az adatokkal és banki átutalás bizonylatával menj be a rendőrségre és jelentsd fel az illetőt.
Valószínűleg màsokkal is próbálkozni fog, és hogy ők ne járjanak így megéri feljelenteni.
Utalás esetén sajnos nincs
chargeback vagyis visszatérítésre lehetőség. Ha már a másik fél számláján van az összeg, akkor az bukta.
A másik, hogy többen mondják a feljelentést és nem is akarlak róla lebeszélni, de nem sokra mész vele. Egyébként ötven ezer alatt csak szabálysértés.
Sajnos ez tanulópénz volt.
Kicsi ahoz az összeg 500.000ft alatt a rendőrség max ásít rá.
Onnan tudom h 470.000-es tételt tulajdonitottak el tölem kamerafelvétellel mindennel szolgáltam.
És szartakrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!