2/12 anonim válasza:
A délután 17:59-ig tart, 18:00 már este.
3/12 anonim válasza:
Késő délután. Nekem az este 7-től kezdődik.
5/12 anonim válasza:
Nálam így van:
Reggel: 5-9
Délelőtt: 9-12
Délután: 12-18
Este: 18-23
Éjszaka: 23-1
Hajnal: 1-5
Van ami vegyes, főleg az utolsó kettő. A hajnali 1,2,3,4 is éjszakának számít nálam, de beszédben, írásban hajnalinak mondom ezeket a számokat. Kivéve ha indulatból beszélek, akkor minden szám éjféli :D
De van, hogy este 11, reggel 9, ...
Amit kérdeztél nálam szigorúan este 6. De aki máshogy mondja, én maximálisan elfogadom. 🤷🏻♀️ Nagyjából amúgy mindenki ilyen számokat mond a felsoroltakhoz.
6/12 anonim válasza:
Télen már bőven sötét van ilyenkor, szóval akkor már simán este. Nyáron meg még bőven világos van, szóval simán késő délután, esetleg kora este.
7/12 Akitakarsz válasza:
Ha csak abból indulok ki hogy az emberek hogy használják akkor este.
Még sose hallottam úgy hogy délután hat, csak úgy hogy este hat
8/12 anonim válasza:
Attól függ. Télen este, nyáron nekem még délután, és 7-től meg este. De mostmár estét mondok inkább, mert már azért észrevehető sajnos, hogy hamarabb sötétedik.
9/12 anonim válasza:
Pont a határ. Évszak függő. Aki műszakban dolgozik műszak függő. Én néha így, néha úgy használom. De szerintem inkább este 6.
10/12 anonim válasza:
Szerintem este 6 és délután 5. Azért tekintem így, mert a délután 6 hülyén hangzikm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!