Ha egy halott embert feltámaszthatnátok, ki lenne az alábbiak közül?
Bud Spencerből nem volt elég, nagyon kellene még a világnak. Kedves, szerény és szeretnivaló személyiség volt.
A másik a nagyapám. Ő volt az egyetlen normális ember a családomban, a sok hülye közt szegény próbálta tartani magát. Nagyon fájt a halála.
Először automatikusan a nagymamám jutott eszembe, aki már 2019 eleje óta nincs velünk, de aztán belegondoltam, hogy bármennyire is szeretem őt, ő igazából már leélte a maga kis életét és tudtam róla, hogy már régóta elfogadta a halál tényét. Más közeli ismerősöm pedig (hál' istennek) nem igazán van, akit elvesztettem volna az életem sorát és emésztene a hiánya.
Úgyhogy én perpillanat az AWS zenekar énekesét, Siklósi Örsöt nevezném meg, akit visszahoznék. Nagyon fiatalon, betegség miatt távozott, holott mind magánéletileg, mind pedig szakmailag nagyon szép és tartalmas jövő várt volna rá. Nagyon sok dolga lett még volna, szerintem ő igazán megérdemelné, hogy visszatérjen.
Őszintén mondom, azért választottam a 2. opciót, mert kevés olyan ember hunyt el, aki számomra tényleg naggggyon-nagyon kedves volt, és aki még úgy-ahogy megfelelne ennek a kitételnek, arról tudom, hogy másokkal szemben mennyire nem volt az, és mennyire sok gondot okozott (konkrétan nagymamám - velem mindig annyira kedves volt, és imádtam, annyira nem szerettem ember sohasem, olyan feltétel nélkül, mint őt... és ő is viszont... de később megtudtam a családtól, hogy kezeletlen elmebetegsége volt, és emiatt másokkal hogy bánt... nem kívánom senkinek sem).
Egyébként meg önző leszek, Freddie Mercuryt támasztanám fel, túl korán ment el, és örültem volna tőle még sok-sok fantasztikus zenének, és részt tudnék így venni egy budapesti koncertjén... az ominózus legendás koncert idején nem is éltem még, így esélyem sem volt élőben látni (pedig valószínűleg "etikusabb" választás lett volna vmi tudós, orvos, feltaláló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!