Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy halott embert feltámasz...

Ha egy halott embert feltámaszthatnátok, ki lenne az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 12:20
A kérdező szavazást indított:
Szívemnek kedves, ismerős személy
Személyesen nem ismert, de jelentős személy
34 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Bud Spencerből nem volt elég, nagyon kellene még a világnak. Kedves, szerény és szeretnivaló személyiség volt.

A másik a nagyapám. Ő volt az egyetlen normális ember a családomban, a sok hülye közt szegény próbálta tartani magát. Nagyon fájt a halála.

2021. aug. 26. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamámat. Tragikusan váratlanul ment el, egy pillanat alatt,úgy, hogy közvetlenül előtte még megfőzte az ebédet... 2004.07.15-én
2021. aug. 26. 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen nem igazán ismertem, de egy közeli barátom apját, aki fiatalon meghalt ősszel.
2021. aug. 26. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám.
2021. aug. 26. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyámat.
2021. aug. 26. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az apámat. 2017-ben delirium tremens-be itta magát, amiből már nem épült fel, a kórházban halt meg, egy tüdőgyulladás vitte el végül. Még sok mindent szeretnék kérdezni tőle.
2021. aug. 26. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Először automatikusan a nagymamám jutott eszembe, aki már 2019 eleje óta nincs velünk, de aztán belegondoltam, hogy bármennyire is szeretem őt, ő igazából már leélte a maga kis életét és tudtam róla, hogy már régóta elfogadta a halál tényét. Más közeli ismerősöm pedig (hál' istennek) nem igazán van, akit elvesztettem volna az életem sorát és emésztene a hiánya.

Úgyhogy én perpillanat az AWS zenekar énekesét, Siklósi Örsöt nevezném meg, akit visszahoznék. Nagyon fiatalon, betegség miatt távozott, holott mind magánéletileg, mind pedig szakmailag nagyon szép és tartalmas jövő várt volna rá. Nagyon sok dolga lett még volna, szerintem ő igazán megérdemelné, hogy visszatérjen.

2021. aug. 26. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm anyukáját, aki hirtelen halt meg. Nem ismertem, de a barátnőmnek még nagyon nagy szüksége lett volna rá.
2021. aug. 26. 15:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha még valakit választhatnék (2. voltam), akkor párom édesanyját mondanám, aki 49 évesen, 2011-ben távozott az élők sorából rákban, én már nem is ismerhettem, és Páromnak rettenetesen hiányzik...
2021. aug. 26. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Őszintén mondom, azért választottam a 2. opciót, mert kevés olyan ember hunyt el, aki számomra tényleg naggggyon-nagyon kedves volt, és aki még úgy-ahogy megfelelne ennek a kitételnek, arról tudom, hogy másokkal szemben mennyire nem volt az, és mennyire sok gondot okozott (konkrétan nagymamám - velem mindig annyira kedves volt, és imádtam, annyira nem szerettem ember sohasem, olyan feltétel nélkül, mint őt... és ő is viszont... de később megtudtam a családtól, hogy kezeletlen elmebetegsége volt, és emiatt másokkal hogy bánt... nem kívánom senkinek sem).

Egyébként meg önző leszek, Freddie Mercuryt támasztanám fel, túl korán ment el, és örültem volna tőle még sok-sok fantasztikus zenének, és részt tudnék így venni egy budapesti koncertjén... az ominózus legendás koncert idején nem is éltem még, így esélyem sem volt élőben látni (pedig valószínűleg "etikusabb" választás lett volna vmi tudós, orvos, feltaláló).

2021. aug. 26. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!