Másoknál is előfordul nyári depresszió?
Nagyon utálom a nyarat és lényegében végig depressziós vagyok. Nem szeretek kimenni a szabadba, mert utálom ahogy éget a nap és izzadok. Főleg városi / épített környezetben borzasztó ahogy a beton meg a falak árasztják magukból a forró levegőt. A természetes környezet meg tele van legyekkel, szúnyogokkal, mindenféle rovarokkal, bogarakkal.
Viszont ahogy közeledik a nyár vége, egyre jobban érzem magam, jövő héttől már 25 fok alá csökken a hömérséklet, alig várom. A telet is jobban szeretem mint a nyarat.
Általában a tiniknek, fiatal felnőtteknek van egy depressziós időszakuk az évben és ez igaz néhány korosabb emberre is.
Szerintem mindenki akkor éri el ezt az időszakot amikor a számára legutálatosabb időjárás tombol odakint és az az évszak amit legkevésbé szeret. Nálad ez a nyár, így természetes, hogy ilyenkor vagy depressziós.
Én szeretem mind a 4 évszakot viszont a tél elég lenne ha csak januárig tartana. Így nálam január végétől márciusig tart ez az időszak. Időjárás függő is kicsit. Február közepére-végére már nagyon kiégek, általában a tanulmányi eredményeim is ekkortájt romlanak le. Idén erre ki kell találni majd valamit mert egyetemen ezt nem engedhetem majd meg magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!