Eldöntendő kérdésre a válasz előtt?
Figyelt kérdés
Ha valakitől eldöntendő kérdést kérdeznek, tehát a válasz igen/nem, és előtte az illető sokáig csendben van, akkor nagy rá az esély hogy hazudik?2021. aug. 20. 15:47
2/12 A kérdező kommentje:
Mit? Igent vagy nemet?
2021. aug. 20. 16:03
3/12 anonim válasza:
Nyilván jelent valamit az igen, és a nem is. Kérdéstől függ. Ha azt kérdezed, szereti-e a fagyit, azon nem kell gondolkodni, de léteznek ennél összetettebb kérdések is.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Ha eldöntendő a kérdés azon mit gondolkodja a válaszon?
2021. aug. 20. 16:21
7/12 A kérdező kommentje:
Miért? Megkérdezik pl ettél-e ma vmit, azon gondolkodsz? :-D
2021. aug. 20. 16:26
8/12 anonim válasza:
Szerintem is ezer és egy olyan eldöntendő kérdés lehet, amin az embernek gondolkodni kell, mielőtt választ adna. Nem is kell ilyen mély filozófiai kérdésekre gondolni. Ha például én eltervezem, hogy a hétvégén csinálok egy nagytakarítást és tanulok is, mert máskor nem lesz rá időm, aztán egy barátom meghív egy olyan helyre bulizni ahova már régóta el akarunk menni, akkor azért igencsak elgondolkodnék azon, hogy igennel vagy nemmel válaszoljak. Ha igent mondok, akkor mocskos marad a lakás és rosszul fogok teljesíteni a vizsgán, de ha nemet, akkor meg egy szuper élményből maradok ki.
9/12 A kérdező kommentje:
Igaz, pontosítok: a múltban megtörtént dolgokra vonatkozó eldöntendő kérdésre gondoltam.
2021. aug. 20. 16:35
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy kell egy kis idő visszaemlékezni.
Pl.: Estél már el biciklivel? Igen. Nem bonyolult.
Vagy: Gondolkodtál már valaha azon, hogy...? Hmm, lássuk csak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!