Ki az aki örül hogy hamarosan VÉGRE vége a nyárnak?
Én örülök neki.
Tavaly és tavaly előtt szerintem nagyon jó idő volt nyáron, mert kellemes meleg volt. Idén szinte másfél hónapig csak kánikula... Szerencsére nem lesz egyből fogcsikorgató hideg, de igen is, a 15-20°C jó, és ha már a nyaralásnál tartunk, én kirándulni, természetet járni, várost nézni is jobban szeretek, ha nem szakad rólam az izzadtság.
A nyár után nem azonnal tél jön. Remélhetőleg 2 hónap kellemes idő (15-25C) vár ránk. Végre nem fogunk megsülni meh összeizzadni mindent.
Annak nagyon örülök, hogy nem lesz meleg - mellesleg az én kedvelt szabadtéri tevékenységeimnek nem kedvez a meleg.
A félév megkezdődésének nem örülök (estin, munka mellett).
Én örülök neki. Az ősz a kedvenc évszakom, az időjárás ilyenkor számomra a legkedvezőbb, a kedvenc ruhadarabjaim is mind ősziek, és végre jönnek a nagy séták az őszi erdőben. Ez az utóbbi nagyon jót tesz, teljesen ki tud kapcsolni.
Egyedül a félévkezdésnek nem örülök most annyira, mert nem igazán vagyok még ráhangolódva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!