Ki az aki örül hogy hamarosan VÉGRE vége a nyárnak?
Figyelt kérdés
Remélem vissza se jön!2021. aug. 20. 15:18
11/28 anonim válasza:
Én nem örülök, főleg hogy hideg/hűvös lesz, be kell öltözni. Kevesebbet süt a nap. Korábban sötétedik. Nem lesznek nyári szezon gyümölcsök, vagy ha lesznek nagyon drágán. A nagyon meleget se szerettem a 36-38 fokokat, de a 30 fokig még elviselhető, 26-fokig kellemes volt számomra. Ja meg nem volt fűtésszámla. Kora ősz még talán jó, de az utáni időszakot nem szeretem. Hideg, borús, esős idő, bent kell maradni, kimenni nem jó. Ja, és nincsenek őszi/ téli ruháim😐
12/28 anonim válasza:
Nem szeretek fűteni és azt is utálom, hogy rövidebbek a nappalok. A levegő is sokkal rosszabb. Szóval én nem örülök.
13/28 anonim válasza:
Remélem vissza se jön!
Remélheted de sajnos minden évben vissza fog jönni..a te kérdéseidet a nyár utálatról már többször láttam...ennyire nincs életed?
14/28 anonim válasza:
Meg sem merek szólalni, mert aki szereti a nyarat, azt lepontozzák :DDD
15/28 anonim válasza:
Én is ősz párti vagyok, nem szeretem a meleget :) Örülök, hogy végre vége a nyárnak. Viszont teljesen megértem azokat, akik szeretik a nyarat. Igazából szerintem ők a normális emberek :D Én tuti fogyatékos vagyok, mert én meg a csendes esős időjárást szeretem a legjobban. És hát igen, lehet azért, mert introvertált vagyok, biztos van összefüggés, nem tudom. De én szeretek itthon lenni, olvasni, filmezni a párommal, oszt jónapot :D
17/28 anonim válasza:
Én szeretem a nyarat, hosszú nappalok, élő természet, kényelmes ruhákban lehet kint lenni, több a kinti program és hát természetesen mivel még egyetemista vagyok a nyári szünet miatt. Viszont sajnos ez volt az utolsó nyári szünetem, ezért most kifejezetten szomorú vagyok, hogy mindjárt szeptember. Egész nyáron betegeskedtem egy rossz döntés miatt, ami miatt nem mehettem nyaralni és pénzt keresni sem, úgyhogy most várhatom a júniust újra. Ami miatt talán fellélegezhetek, az a szúnyogok szép lassú eltűnése, de ezen kívül nem tudok a hideg időről semmi pozitívat mondani.
18/28 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy vége lesz a nyárnak. Jön a hűvösebb időjárás, akkor szabadban sokat tudok sportolni.
19/28 anonim válasza:
Én főleg azért örülök neki mert végre nem kell állandóan rövidnadrágban meg pólóban járni...magas és vékony férfiként feszélyezve érzem magam főleg a pálcika lábaim miatt. 😁
20/28 anonim válasza:
Én nagyon! Mindig is gyűlöltem a nyarat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!