Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire fel megy manapság az...

Mire fel megy manapság az "erős független nő vagyok és úgy kell nekem férfi mint halnak a bicikli" lemez ha minden jel szerint csak azért civilizált egy civilizált társadalom mert a férfiak beleegyeztek hogy az legyen?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy igazi előtte-utána kép Afganisztánból és szerintem többet mond minden szónál. Nem nézem le a nőket és nem értek egyet a tálibokkal semmiben se, viszont szerintem az Erős Független Nő archetípusa légvárakra épült és ez az egy kép hiteltelenné teszi az egészet.

2021. aug. 19. 12:43
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
86%

Van párom, de nincs rá szükségem. Csak azért vagyok vele, mert szeret engem, törődik velem, jól érzem magam vele és ezek kölcsönösek is. Csak azért vagyunk kapcsolatban, mert ez nekünk kölcsönösen jó érzés. Ennyi. Ha holnap szakítanánk, a társasága és a szeretete hiányozna, egy ideig. Pénzt keresni tudok nélküle, lakásom van nélküle, utazni tudok nélküle, aludni, enni, wczni tudok nélküle, még szexelni is tudok nélküle, gyereket meg nem akarok, de ha akarnék, lenne kit örökbefogadni bőven (sajnos). Házasodni lehet, hogy nem tudok nélküle, de ha nincs lábam, szandált sem kell vennem, szóval annyira nem hat meg.

Szóval, mi az, amit nem tudok férfiak nélkül? Pontosítok, mi az, amit nem tudok más emberekkel, csak és kizárólag a férfiakkal? Mert úgy gondolom, azt az életet élni, ami nekem szimpatikus, bármeddig tudnám férfi nélkül élni. Hiszen most is csak azért élek férfivel, mert számomra megfelelő, nem azért, mert nem tudom nélkülözni.

2021. aug. 19. 13:58
 12/49 A kérdező kommentje:

Megint egy téves párhuzam (nem az egész férfinem vett részt elnyomásban és nem az egész női nemet nyomták el), és nem cáfolja amit a kérdésben írtam. És nem fogsz rávenni hogy olyasmit írjak ami BÁRHOGY arra engedne következtetni hogy támogatnám a bántalmazást.

2021. aug. 19. 14:15
 13/49 anonim ***** válasza:
97%

"egy rakás dolgot (amiket férfiak alkottak és tartanak fenn) magától értetődőnek vesznek a feministák, a férfiakat meg leszólják pedig "a nőknek hálával és racionális félelemmel kéne a férfiakra tekinteniük"

Miért kellene hálásnak lenni? Hogy zsákba burkolózhat a csaj a képen?

Nyugaton az egyenjogúságot maguknak vivták ki a nõk, keleten pedig zsákot húznak magukra, mert a férfiak állat szinten vannak. Akkor mit kell megköszönni?

2021. aug. 19. 14:20
 14/49 anonim ***** válasza:
88%

Beszél az a nem, aki vezeti a bűnözési statisztikákat, a mentális problémák statisztikáit és akinek az átlaga az összes oktatási intézményben alább marad, mint a nőké. Azt már meg sem említem, hogy nagyobb arányban hagyják szarban a saját gyerekük.

Figyi, nincs elég dolog a saját házatok táján, amit söprögetni lehet? Nincs miben felfejlődnötök a nők szintjére legalább? Alanyi jogon maximum a pofátok jár, semmi más az életben. Nem ránk kell mutogatni, nem a hülyeségen kellene járni az agyatoknak, hanem tenni a dolgotok. Mióta nem vagytok alanyi jogon előnyökhöz juttatva egy rossz csűrhe lett belőletek a társadalom nyakán, aki lehúzza a csoportátlagot a hitvány teljesítményével.

Egyéni szinten van férfi, akit tudok tisztelni és akiről nem ezt gondolom, de statisztikák alapján úgy látszik nem tudtok magatokkal mit kezdeni jó dolgotokban.

2021. aug. 19. 14:26
 15/49 anonim ***** válasza:
97%
#9 a kevlárt egy nő találta fel, mégis túlnyomó többségben férfiak használják, magtól értetődőnek veszik a rendőrök, katonák, terrorelhárítók, stb. ezeknek a férfiaknak is "hálával és racionális félelemmel kéne tekinteniük" Stephanie Kwolekre?
2021. aug. 19. 14:27
 16/49 anonim ***** válasza:
47%
Épp ellenkezőleg. Ha a nők úgy döntenek, hogy nem kell már többé a férfiak fontoskodása és irányítása, akkor nagyon egyszerű dolgot csinálnak: elrakják a puncit és nincs több etyepetye és gyerek. Rögtön lemennek kutyába a férfiak, vagy visszajön a régi, erőszakos, irányításmániás énjük. Ki is irányít kit?
2021. aug. 19. 14:34
 17/49 anonim ***** válasza:
54%
Még mindig a férfiak fizetnek a nőkért, szóval szerintem jobb, ha elkussoltok, mielőtt mégjobban beégetitek magatokat XD
2021. aug. 19. 14:41
 18/49 A kérdező kommentje:

Egyrészt örömmel olvasom hogy jól megy neked, másrészt a válaszodból rájöttem (és ne sértődjön meg egy nő se): az egész kérdés amit feltettem az olyan mintha a halaknak akarnám elmagyarázni milyen lenne nekik víz nélkül. Milyen lenne a nőknek a férfiak által felépített civilizált világ (vagy akár civilizáció) nélkül?

Pár válaszadóról pedig a farkas, a juh és a juhászkutya analógia jut eszembe. A juh az aki nem ártana senkinek se, a farkas folyton a juhra pályázik, a juhászkutya pedig a juhot igyekszik megvédeni a farkastól. A juh (és ez lenne pár válaszoló) a juhászkutyától is tart valamelyest mert az ránézésre hasonlít a farkasra és képes ugyanarra az agresszióra is.

Tanuljátok meg megkülönböztetni a kettőt és értékeljétek a juhászkutyát (ne cukkoljátok hogy "nincs rád szükségünk, farkas") mert nélküle csúnya világ várna rátok. És sajnos pár juhászkutya úgy döntene hogy ha már farkasként néznek rá akkor ennyi erővel farkasként is élhetne. Ennyi.

2021. aug. 19. 14:41
 19/49 A kérdező kommentje:

"Miért kellene hálásnak lenni? Hogy zsákba burkolózhat a csaj a képen?"

TOTÁL félreértetted az egész kérdést.

#14 #15

A farkas-juh-juhászkutya hasonlat élő példái vagytok.

Oké, van más juh is akit védeni lehet. Ennyi. Aztán lehet mondogatni hogy "hol vannak manapság a juhászkutyák?".

2021. aug. 19. 14:48
 20/49 anonim ***** válasza:
65%

hiába próbálod magyarázni hogy igazad van, ordít rólad hogy nőgyűlölő vagy (lehet enyhén, lehet te magad se veszed észre). nem vagyok hálás se neked se más férfinak, mert nem te vagy más férfiak építették fel azt a jelent amiben élek. illetve nem csak férfiak. a nők előtt te nem akarsz leborulni? nélkülünk egy férfi se született volna meg, te se.

"mert nélküle csúnya világ várna rátok"

ezt miért gondolod?

2021. aug. 19. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!