Mit lehet tenni, ha iszonyat agresszív velem a társadalom?
Túl pozitív dolgokat így ne várj emberektől, a mai rohanó világban elég kevés ideje van vegyelemezni bárkit is bárkinek.
Főleg ne falun, ahol a gondolkodásmód eléggé.....kifogásolható.
Ott még ha kedvesen mosolyogsz is bárkire, képes a takarító irmamama olyan körtörténetet kiagyalni, és terjeszteni, hogy a blikk seperc alatt rácuppanna.
Rólam egy hasonló mamika terjesztette, hogy beteges munkakerülő vagyok, az autóimat meg lopom, különben honnan lenne rá pénzem?
Nem a társdalom, hanem egyes emberek agresszívek veled szemben.
.
Ritka viszont, hogy ez "csak úgy" történik, hanem többnyire válaszreakció a te viselkedésedre. Ennek tényét is te magad elismered, hiszen szavaid "A személyiségem az tény, hogy nem lehet túl kellemes, nagyjából olyan vagyok mint egy kiégett, megkeseredett vénember, akinek mindennel van valami baja, hajlamos vagyok ócsárolni dolgokat meg embereket és ilyenek." ezt bizonyítják.
.
Mit, milyen reakciót vársz attól, akit, vagy az általa szeretett dolgot ócsárolod?
Te vagy az, aki felteszi a kérdést: "Miért ütött VISSZA az, akit csak egyszer ütöttem meg?"
.
Az ember általában viselkedésének megfelelő választ kap.
1János 5:19."....az egész világ a gonosz hatalmában van."
De fontos tudni, hogy ki ez a gonosz, mi a célja, hogyan óvjuk meg magunkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!