Miért van ennyi agresszív ember? Miért lettek ilyenek?
Ülök a buszon, azt hallom a mögöttem ülő csávóktól, hogy "Ez meg hogy néz ki? De szétverném a fejét..." (nem rám gondoltak)
A bulikban már alap a verekedés. Valaki csak verekedni jár a szórakozóhelyekre.
Gyakran látom ezt a kötekedős, agresszív, "mostmegmutatomhogymilyenerősvagyok" embertípust. És baromi sok van belőlük. Az emberek nézéséből már látszik, hogy mire gondolnak éppen, mikor valakit bámulnak.
Az utcán szembejövő "fiúosztagok" tagjai közül mindenki verekedni akar.
Egy régi barátom is az osztálytársaival lógott kint a városban részegen, mikor megláttak 2 csávót az autónál, és beléjük kötöttek. Üvöltöztek, aztán ott csicskították szerencsétleneket miközben videózták őket. Főleg a korombelieket(18/F) látom így nyilvánosan köcsögösködni, de tudnék sorolni már idősebb embereket is.
Vélemény?
Az ilyeneket semmibe nézi az ember, ezek még csak véletlenül sem kemények. Arra lehet mondani hogy valamire való ha késsel megszúrják de még akkor is bír ütni. Ismerek ilyet is. Bár egy magyar sose lesz olyan strapabíró mint egy cigány illető.
Akik voltak már büntetve, üveggel, késsel rájuk törtek, pont azok a szerényebbek, mert tudják milyen az a világ.
Szerintem pedig pont hogy az inteligencia nem számít.
Erősen határozottan jó kiállással oda kell fordulni és visszaszólni. Persze nem 2v10-szituba,hanem 2-3vs-3-4 be.. Ez sokkal jobban beválik ha nem "prédának" tetteted magad..Illetve fontos,hogy te üss először,mert akkor elmegy a kedvük a kötekedéstől.
18F
6#.. 18 éves vagyok,tudom miről beszélek.. Az aki kötözködni akar, az csak addig ugat,amíg rá nem jön,hogy nem jó emberrel kezdett... Nem az a lényeg,hogy nagydarab,izmos legyél elég ha határozott vagy..
Ezek mind arra mennek ki,hogy megverjék,kötözködjenek a gyengébbekkel. Nem azt akarják,hogy őket megverjék.. Szóval ha határozott vagy,akkor ott fognak hagyni
Jó hát 8.ker..:DDD
Eszem ágában nincs oda menni...
Egy viszonylag kis városban élek,itt nincs annyira durva helyzet..
De mint a kérdező is mondta:
"Ülök a buszon, azt hallom a mögöttem ülő csávóktól, hogy "Ez meg hogy néz ki? De szétverném a fejét..."
Tényleg a jelenlegi fiatalság öltözködésén,kinézetén,megnyilvánulásán ez ugrik be az embernek,hogy "de ütni való feje van"..
Pedig nem vagyok egyáltalán erőszakos típus,ettől függetlenül minden héten discozok,szóval mindíg van a kötözködik...
A lényeg annyi,hogy kb az ilyen kötözködések 90% olyan hogy nem gondolják komolyan,és simán lelépnek ha azt veszik észre,hogy nem egy beszari vagy.. A maradék 10%-nál meg valóban rába$zol..
De a kérdésre válaszolva,ne mozogj egyedül,mi is 6-8 an járunk mindenfele,legyen nagy ismerősi köröd...
És persze kerüld az olyan helyeket mint a 8ker,mert ott aztán 90%ban rába$zol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!