Hogy lehet megtanulni mbti alapon tipizálni embereket?
Figyelt kérdés
Linkelnétek erről olyan videót vagy cikket ami elmondja, hogy mikre kell figyelni és valóban alkalmazható?2021. aug. 19. 12:42
1/5 anonim válasza:
Megtanulod minden betű jelentését és jellemzését, majd figyeled az embereket. Az introvertált vagy exravertált a legkönyebb.
2/5 anonim válasza:
És ez miért jó? Mármint oké, kismillió kategóriába be tudod esetleg sorolni az embereket és utána?
(Tényleg érdekel)
3/5 anonim válasza:
Részletesen elolvasod a kapcsolódó szakirodalmat egészen Jung munkásságáig és egyrészt ráérzel a sok infó alapján, hogy a modell szerint hova sorolható, másrészt arra is rájössz, mennyire szarnak ítéli a szakma és miért 😂
Nekem is ez volt életem tesztje, mikor a pszichológia szakot kezdtem, aztán hamar rá kellett jönnöm, hogy azért ennél bonyolultabb a kép, mint 16 diszjunkt kategória
4/5 anonim válasza:
Nem csak “a négy betű” jelentését kell megtanulni, hanem a kognitív funkciókat tanulmányozni.
5/5 anonim válasza:
A funkciókat tanulmányozod és kifigyeled a viselkedésben a funkciók működését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!