Milyen étrendet javasoltok egy girnyó alkatú férfinak, hogy férfiasabb alkata legyen?
Normális étkezés, eljárni edzeni, fehérje, tömeg növelő esetleg egy kis kreatin kúra...nekem ez vált be 65 kg ról 120 lettem 5 év alatt.
Viszont már abba hagytam (de nem fogytam le) csak nem vagyok olyan izmos.
Annak 3 hónapig ismerkednie kell a súlyokkal, plusz alapgyakorlatok már mehetnek, kis súllyal, még ha úgy érzi bírná többel is, a legtöbb kezdő gyúrós inas, akkor rokkan le mielőtt belekezdett volna komolyabban.
Hasra, ha belefér az 1 órádba akkor egy 15 perc felülést még pihenésként lenyomsz.
Olyan nincs hogy egy sovány ember, valamire hízzon, nulla aktivitás mellett, ahhoz neked már heti 5 nap építőipar kéne, de ott is eléred a határod, onnan már utána több izom nem jön, hisz az a vödör nem fog hetente 2kg-val nőni.
Ne más miatt izmozz, csak magad miatt máskülönben az első pár hónapban megunod, ráadásul motiváció hiányában még meg is törsz.
Felejtsd el. Erre ne pocsékold a pénzedet,gondolatodat, idődet,életedet.
Ezt mások súlykolták beléd, hogy így értéktelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!