Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen étrendet javasoltok...

Milyen étrendet javasoltok egy girnyó alkatú férfinak, hogy férfiasabb alkata legyen?

Figyelt kérdés
A túlzott zabálással és a zsíros ételekkel az a gond hogy könnyen hízok hasra, ami még előnytelenebb a vézna végtagok mellett. Főleg karra és lábra akarok hízni mert kb ebből állok, egy nagyon magas girnyó gyereket képzeljetek el 1 méteres végtagokkal.

#ropi #vézna #girnyó #csajtaszító
2021. aug. 16. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
edzés... először mindenki a hasára hízik és ezen semmilyen diéta se változtat. edzeni kell és akkor ott fogsz vastagodni ahol akarsz
2021. aug. 16. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Normális étkezés, eljárni edzeni, fehérje, tömeg növelő esetleg egy kis kreatin kúra...nekem ez vált be 65 kg ról 120 lettem 5 év alatt.

Viszont már abba hagytam (de nem fogytam le) csak nem vagyok olyan izmos.

2021. aug. 16. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Annak 3 hónapig ismerkednie kell a súlyokkal, plusz alapgyakorlatok már mehetnek, kis súllyal, még ha úgy érzi bírná többel is, a legtöbb kezdő gyúrós inas, akkor rokkan le mielőtt belekezdett volna komolyabban.

Hasra, ha belefér az 1 órádba akkor egy 15 perc felülést még pihenésként lenyomsz.

Olyan nincs hogy egy sovány ember, valamire hízzon, nulla aktivitás mellett, ahhoz neked már heti 5 nap építőipar kéne, de ott is eléred a határod, onnan már utána több izom nem jön, hisz az a vödör nem fog hetente 2kg-val nőni.

Ne más miatt izmozz, csak magad miatt máskülönben az első pár hónapban megunod, ráadásul motiváció hiányában még meg is törsz.

2021. aug. 16. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Felejtsd el. Erre ne pocsékold a pénzedet,gondolatodat, idődet,életedet.

Ezt mások súlykolták beléd, hogy így értéktelen vagy.

2021. aug. 17. 03:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokszor, keveset, megfelelő mennyiségű testmozgással. Vázolt esetben lényegében bármit ehetsz, - azt feltételezve, hogy nem vagy semmilyen élelmiszerre allergiás.
2021. aug. 17. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!