Szerettek túrázni a hegyekben?
Is-is.
Nem tudom, a Börzsöny, Visegrádi-hegység, Pilis, Budai-hg mennyire "hegyek". Ha nem, akkor irreleváns a válaszom.
Szeretek a természetben, zöldben lenni, ahol kevés az ember, csiripelnek a madarak, szépek a tájak.
Fontosnak tartom az egészséges életmódot, a sportot, így örülök, hogy több órás, jól átmozgató, több izmot és a keringést, tüdőt is edző valami a túra.
Viszont ennyi óra kutyagolás számomra valahogy unalmassá tud válni. Szép a táj meg beszélgetünk meg minden, de megunom. A bringatúrákat nem szoktam.
Az emelkedőket extrém módon nem bírom.
Kb 20 km környékén annyira el szoktam fáradni, hogy szinte helyben összeesek.
Amúgy nem vagyok kövér, általában túlsúlyos sem és sportolok. Egyszerűen gyengék az izmaim, a rossz állóképesség végigkíséri az életemet. Általában sohasem sportoló emberek szokták jobban bírni a dolgokat, mint én.
A kifulladás, combfájdalom és fáradtság árnyalja a legjobb túrákat is.
Illetve nálam a túra egyfajta pótlék, pótolja azt, hogy nem lakhatok kertesházban egy domboldalon.
Szívesebben gondozgatnám hétvégén a kertet és ülnék kint ebédelni, mint egy 1 napos menetelés.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!