Imádtam a menzás kaját,-azóta is.
Sok barátom volt,-most sem panaszkodom.
Imádtam a délutányi szunyát,-most is.
Több játék volt, nekem az sajna nem igazán volt otthon, elég szerény körülmények között nőttem fel. (Ez a kajára is igaz)
Imádtak az ovónénik, eszméletlen cuki voltam, -ez is igaz most is hogy eszméletlen cuki vagyok :D
Elmondtam kedvesen a drága óvónőnek, hogy nagyon rühellem a "hivatalos" becenevemet (még ma is utálom, fúj), helyette hívjon azon, ahogy mindenki más hív. Egy betű különbség volt csak.
De nem, neki az nem tetszik, ő továbbra is úgy fog hívni.
Akkor döntöttem el, hogy utálom őt is, meg az ovit is :(
#2 vagyok
Alapból lassabb, megfontoltabb típus vagyok, egyszerűen ilyen a temperamentumom.
Óvónéni b*sztatott is, ha épp nem a hivatalos becenevemen szólított, akkor csak "Lassított felvétel" volt a nevem.
Utáltam. Otthon mindenki rám figyelt, én voltam a középpontban, az óvodában csak egy gyerek voltam a sok közül. Ezt nehezen viseltem el, különböző módokon próbáltam felhívni magamra a figyelmet. Például sírtam, de az is előfordult, hogy levetkőztem teljesen meztelenre és úgy szaladgáltam (emiatt az óvónők mindig is szelepesnek tartottak).
Utáltam a délutáni alvást is, nagyon ritkán tudtam elaludni, de ha nagynehezen elaludtam, akkor nem akartam a szundiidő végén felkelni.
A menzát is mindig utáltam, főleg a finomlevest, ami másnapra finomfőzelék lett.
Még utolsó évben is sokszor sírva mentem oviba. :|
Nem szerettem járni, de soha nem rendeztem jelenetet emlékeim szerint, jól be voltam idomítva.
Olyan szomorkásan nézelődöm az ovis fényképeimen is, nagyon sajnálom azt a kislányt, pedig kimondottan traumatikus élményeim nincsenek, csak ami szokásos minden embernél. Mással kedvesebb a dajka, az ő kezét fogja az óvónéni, a szülei normálisnak és boldognak tűnnek együtt, effélék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!