Épp megy a hasad és a szeretted összeesik a lakásban. Mit teszel?
Figyelt kérdés
Csak ketten vagytok, te meg nem úgy néz ki mint aki mindjárt végez.2021. máj. 13. 15:54
1/17 anonim válasza:
Kiabálok, hogy mi van vele, ha nem válaszol, akkor meg valahogy kimegyek
2/17 A kérdező kommentje:
Nem válaszol!
Nos?
2021. máj. 13. 16:01
3/17 anonim válasza:
Arra a jó, görcsölős hasmenésre gondolsz, amit alig lehet visszatartani?
Amikor hallom hogy valami gáz van, akkor összeszedném magam és kisietnék. Ha eszméletlen, akkor visszamennék a vécére, és onnan lennék kénytelen hívni a mentősöket (hogy legalább tanácsot kapjak, hogy mit csináljak)
4/17 anonim válasza:
Te írtad ki a lottószelvényes kérdést is? Most hány ilyen hülye kérdésed lesz még?
5/17 anonim válasza:
Az arcába fosnék és attól legalább magához térne.
6/17 A kérdező kommentje:
4. Nem
2021. máj. 13. 16:34
7/17 anonim válasza:
Lehet, valaki a múltban tényleg azért halt meg, mert az egyetlen ember, aki segíthetett volna rajta, épp szétfosta az agyát
8/17 anonim válasza:
Bszarás közben tárcsáznám a mentőket, idióta.
9/17 anonim válasza:
Hát, ennyi előnye biztosan van, hogy sokan viszik magukkal az okostelefont a WC-re is.
10/17 anonim válasza:
#3 vagyok
A lepontozónak üzenem, hogy nem akarom egy kupac cucc mellett hagyni a páromat, és ha tényleg heves hasmenés jön rám, akkor nem biztos hogy vissza tudom tartani.
A mentőket a vécéről is tudom hívni (ők meg mentősök, csak megértik) és ha szükséges, ki tudok rohanni csekkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!