Mi volt a legparább dolog, ami történt veletek?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy mi volt a legfélelmetesebb élményetek. Nem feltétlenül paranormális jelenségre gondolok, akármi lehet, ami titeket megrémített.
Ez nem velem történt de nekem is eszembe jutott most egy történet.
Nagymamám egyszer mesélte, hogy a falujukhoz közeli másik kis településről eltűnt egy idős férfi, horgászni ment, de elvileg nem ment haza. Aztán, egy este a nagyim egyik barátnője és a lánya a teraszukon ültek, amikor hallottak valakit segítségért kiáltani, a közeli folyó túloldaláról. Nem tudom, ezek után kihívták-e a rendőrséget.
Egy kis időre rá, megtalálták az eltűnt férfi holtestét, viszont a gyilkosát elvileg nem, de ez a részlet nem tiszta, mert mikor ez történt akkor még kicsi voltam.
Ez a történet most jutott eszembe, elég para számomra.
Van valami ilyesmi történetetek?
Nagyon durva amiket írtok.
#10-ről most nekem is beugrott valami ilyesmi:
Kb. 12-13 évesek voltunk a barátaimmal, amikor egy iskolai kirándulás keretein belül Erdélybe utazhattunk, nagyon kedves családoknál voltunk elszállásolva. Mindig este tízig voltunk kiengedve a faluba, aztán egyik este amikor négyen jöttünk haza lányok, láttuk, hogy egy kocsi áll az út szélén. Gondoltuk oké, nem lehet baj. Aztán, ahogy mentünk tovább a ház hátsó bejárata felé, a kocsi elkezdett utánunk jönni. Először lassan, amikor még mi is csak sétáltunk aztán gyorsabban, amikor már elkezdtünk futni. Amikor odaértünk a hátsó kapuhoz egyikünknek át kellett másznia a kapun, mert belülről volt bekulcsolva. Ott, akkor, egy idegen országban azért elég félelmetes élmény volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!