Miért hívott mentális beteg nap a pasi, miután ismételten visza utasítottam?
Figyelt kérdés
2 évente elő kerül, amíg szoba nem kerül, hogy menjek fel hozzá, főz stb... Utána majd ő jól meg masziroz és sz... ünk, addig kutya bajom. De,movel ismét a tudtára adtam nem fogok fel menni hozzá, nem az esetem, hirtelen minden mentális beteg lettem de csak ő szerinte. Mire jó ez?2021. aug. 12. 20:19
11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy elgépeled meg a telefon átjavitja, amit írsz. De miért nem olvasod vissza, mielőtt közzé teszed?! Mindenki a telefonjára hivatkozik, hogy kijavította, meg sietve írtak. De tényleg nincs egy perced, hogy végigolvasd, mit írsz ki? Másrészt elgépelés nélkül is értelmezhetetlen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!