Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt esetleg valaki akit...

Van itt esetleg valaki akit kórházba tartottak a mentális egészsége miatt?

Figyelt kérdés
A közel jövőben bent szeretnének tartani,legfőképpen 18 év alattiak élményére vagyok kiváncsi.Elég sok helyen olvastam, hogy az ilyen helyek inkább arra fókuszálnak csak, hogy életbe maradj és ennyi, de magyar élményeket nem igazán találtam csak amerikaiakat így a legtöbb dolog elég kérdéses.Főképpen még arra vagyok kiváncsi, hogy mennyi időt maradtál, ha voltál és segített-e?(Ha nem szeretnél valami miatt a kérdésnél válaszolni, akkor privátnak is örülnék, ha az kényelmesebb számodra.)
2021. ápr. 3. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkosság, depresszió miatt kerülsz be?
2021. ápr. 3. 09:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Öngyilkosság/szorongás miatt, nem szeretném saját magamat diagnosztizálni, mivel nem voltam elég terápián, hogy meglehessen mondani, hogy van-e depresszióm vagy sem.
2021. ápr. 3. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kórház és kórház között is van különbség.

Amit én tudok mondani, hogy gyakorlatilag elfekvő, kapsz gyógyszert reggel délben este, kapsz kaját, reggel vizit, meg heti 3szor pszichológus. Illetve időnként közös folgalkozás, hangterápia, rajzolás ilyesmi.

1 hetet voltam bent, utána kijöttem, ujból megpróbáltam, visszakerültem 3 hétre.

Nemtudom ,hogy az segített, hogy ott voltam, vagy az, hogy eltelt valamennyi idő, és a családom próbált támogatni.

15 voltam.

2021. ápr. 3. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál, engem tegnap engedtek haza, most már rendesen diagnosztizáltak depresszióval, bár a gyógyszerektől még üresebben érzem magam...,de már nem vagyok annyira szuicid, szóval csinálja a dolgát.
2021. ápr. 24. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Vigyázz magadra!

Endogén vagy exogén depressziót diagnosztizáltak?

Ha exo, mi volt a kiváltó ok?

Tudsz rajt változtatni?

Mennyire súlyos?

2021. ápr. 24. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
exógén, család/iskola, nem igazán, talán ha feldolgozzom a múltam, súlyos, szóval ha ezt valaki majd depresszióval olvassa, jobb az elején kérni segítséget, később nehéz vissza fordítani és tényleg csak egyre üresebben érzed magad idővel.
2021. ápr. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!