Mikor bementek egy üzletbe, megvárjátok, hogy az eladó köszönjön és megkérdezze miben segíthet, vagy egyből mondjátok neki mit akartok, akkor is, ha nem tud éppen akkor rátok figyelni?
Egész nap embereket szolgálok ki kis üzletben, és egyre inkább azt veszem észre, hogy az emberek beesnek az ajtón köszönés nélkül és már egyből mondják mit akarnak. Meg se várják, hogy köszönjek, vagy rájuk nézzek, és megkérdezzem miben tudok segíteni.
Akár háttal vagyok, akár írok, számolok valamit, még akkor is, ha telefonálok. Mondják, aztán megsértődnek, ha nem tudok figyelni, vagy nem ugrok mindjárt a nyakukba.
Szerintem ez nagy bunkóság, én nekem nem lenne pofám másik üzletben ezt csinálni.
Múltkor már gondoltam kiírni, hogy legyenek szívesek tiszteljenek meg azzal, hogy megvárják míg tudok rájuk figyelni, velük foglalkozni. Van egy csomó dolgom a kiszolgáláson kívül, nem tudok ketté szakadni.
Van itt olyan, aki ezt csinálja? Miért teszitek? Nagyon idegesítő és tiszteletlen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!