Anyám miért húz meg mindig egy olyan férfihoz, akinek van megléte más is és nyílt titok?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el 50 éves nő létére, hogy ennyire szerelmes lenne, vagy vak. Nem egyszer kérdeztem tőle, hogy ez így neki jó? Neki így jó, de ott van egy másik nő is akivel együtt él üvöltött velem, majdnem meg is rugdosott, mint aki teljesen ki kattant, le ne merjem kurv__zni. Mivel tarthatja ennyire sakkban anyámat?2021. aug. 11. 22:17
1/6 anonim válasza:
Mivel tarthatja ennyire sakkban anyámat? - márhogy a férfi?
Ha édesanyád ennyire a szívére vette az ...khm... "értékítéletedet", akkor nem lehet, hogy van valami alapja? Ha nem is klasszikus értelemben, de nem lehet, a pénz a fő mozgatórugó?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem laktak ok soha 5 percet együtt a tízen év alatt! Az, hogy hebe, hoba hoz neki valamit... Egy csekket nem fizetett meg be neki! Szóval ezért sem értem
2021. aug. 11. 22:45
4/6 anonim válasza:
Akkor nem új kapcsolatról van szó? A "mindig egy olyan férfihoz" részből nem gondoltam volna, hogy "tízen év alatt"-i távok vannak.
6/6 anonim válasza:
Magyar nyelvű kérdésekre szívesen válaszolnék, de arra nem jöttem rá, hogy te melyik, elfajzott tájszólást töröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!