Nem mondhatod el senkinek? Mondd el mindenkinek!
Ezt a "kérdést" azért írtam ki, mert nagyon sokan vannak, akiknek ilyen-olyan gyötrő lelki fájdalmuk van, szenvednek tőle, de nincs kinek elmondani, nem érti meg senki, esetleg szégyellik kitárni bárkinek is a lelküket, szinte fuldokolnak a lelki teher nyomásától.
Néha nem is olyan végzetes a problémánk, de annak érezzük, és időnként jót tesz, ha valaki felnyitja a szemünket, és aztán rádöbbenünk, hogy nem is olyan megoldhatatlan az a kínzó probléma.
Ide bárki leírhatja ismeretlenül a búját-baját, talán még segíthetünk is egymásnak jótanácsokkal, vigasztalással.
1-es: Köszi a hozzászólást.
Soha ne mondd azt, hogy soha. Ha már eleve úgy állsz hozzá, hogy sose lesz ez meg az, akkor nem is lesz, mert eleve biztos vagy abban, hogy nem sikerül, ezért a "sose"-t vonzod be.
Egyébként én már kb. 20 éve várok az igaz szerelemre, és kissé megcsappanva, de még mindig él bennem a remény. :)
2-es: Nem tudom hány éves vagy, de ha lesz majd barátnőd, akkor nem biztos hogy jó ötlet lesz egyből a lábfétissel indítani, még a végén megijed, hacsak nincs neki is hasonló igénye. :)
3-as: Sajnálom, de legalább nem tudtál tőle nagyon berúgni. :)
És azt kívánom, hogy sose legyen ennél nagyobb gondod. :)
Fuhh, bocsi, hogy én is 18+os témát dobok be, de nekem meg van egy enyhe ruhafétisem. Nap, mint nap látok az utcán és a tömegközlekedésen olyan lányokat, nőket akik számomra imponáló ruhadarabokat hordanak, és olyankor legszívesebben úgy odamennék megölelgetni őket, de nyilván nem ugorhatok az utcán vadidegen emberek nyakába :D Viszont ez így sokszor elég frusztráló, őrjítő tud lenni nekem.
F
5-ös: H a mondjuk te 10-en, 20-on éves vagy, ő meg 20-os/30-as, akkor sok a 10 év. Nem tudom, meddig jutottatok el a kapcsolatban, de lehet, hogy a két hét folyamatos együttlét alatt rájött az emberke, hogy a korkülönbség miatt mennyí mindenben eltér a gondolkodásotok. Az is lehet, hogy valaki lebeszélte rólad. Mindenesetre egyikőtök sem viselkedett túl felnőttesen. Én tisztáznám a dolgokat vele, hogy le lehessen zárni végleg a dolgokat és tovább lehessen lépni, mert ez a levegőnek nézés nagyon megalázó. Ő sem várhatná, hogy hirtelen barátnak tekintsd, mintha mi sem történt volna, miután magába bolondított, aztán a korkülönbségre hivatkozva lepattintott. Gondolom tudta a korodat akkor is, amikor kikezdett veled, akkor kellett volna gondolkodnia.
6-os: Ha kirakatban látod ugyanazokat a ruhákat, akkor is ezt érzed? Ha a kirakati ruháknál nem érzel semmit, akkor nem ruhafétised van, inkább szörnyen vonzódsz a csinosan öltözött nőkhöz. :)
Fotózd le sunyiban a neked tetsző hölgyek "öltözékét", nyomtasd ki, csinálj egy albumot és azt nézegetheted/simizheted kedvedre. :)
Csinálhatsz ugyanilyen albumot kirakati ruhákból is, és akkor kiderül hogy a ruhákra vagy annyira ráállva, vagy a bennük rejtőző hölgyekre. :)
A szerelmem elvalt, szingli volt, olyan szituacioban kozeledett hozzam, ahol nagyon necces ismerkedni. Nem mertem mit mondani. Kozben Covid, masik foldreszen ragadtam, o pedig osszebutorozott valakivel, akivel regota ismerosok voltak, egymasra lettek utalva. Nem boldogok, de a no negyven fele van, es ugy gondolom, tole akarja megszulni a gyereket, akit eddig nem volt kinek.
Csak egy par het boldogsagot szerettem volna. Elmulasztottam.
Kedves 8-as:
Talán azért nem sikerült, mert egy pár hétnél több boldogságot érdemelsz. :)
Aki ilyen könnyen lemond valakiről és hamar összebútorozik mással (bármilyen okból), arra nem érdemes egyetlen szomorú percet/könnycseppet sem áldozni.
Jön majd az igazi, aki egy életnyi boldogsággal fog vigasztalni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!