Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is frusztrált lesz a sok...

Más is frusztrált lesz a sok gyakorizástól?

Figyelt kérdés

Itt mindenki tökéletes, itt mindenki szép, okos, vékony, magas, modell, vállalkozó, zseni stb.

Mindenki utál mindenkit, vagy kihasznál, vagy megcsal, vagy akármi.

2021. aug. 11. 00:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Már nem.. nem tudom komolyan venni ezt az oldalt. A felnőtt kapcsolatoknál mindenki szétcsal mindenkit, az üzleti topikban meg mindenkinek van minimum 150 milliós vállalkozása.

Én meg állok.. hogy, aha persze. És bezárom az oldalt.

trollkodni járok fel, meg kötekedni.

2021. aug. 11. 09:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Én meg tudom, hogy itt nem azt fogom hallani, ahol nincs probléma, mert azt minek?

Úgyhogy nem zavar.

Az zavar, ha már 12-szer megoldották, aztán jön egy újabb kérdező, nem olvas el egy betűt sem, csak benyögi szó szerint ugyanazt a kérdést. Rossz kategóriába, még ráadásnak.

A másik, ami zavar, az a kérdésnek álcázott térítés.

2021. aug. 11. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem egyedül a havi milliós fizetések zavarnak. :D Nem akarom elhinni, hogy ilyen-olyan sikeres vállalkozók ide járjanak a szabadidejükben. Túlságosan felül vannak reprezentálva a jól keresők meg a vállalkozók.
2021. aug. 11. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt a gyaxit látjuk?? Mert nálam ttele van nyomorékkal az oldal. Mindenféle testi lelki gondjaik vannak az embereknek.
2021. aug. 11. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Ja, a akérdésre.... nem frusztrál. Szívesen segítek. Ezért vagyk itt.
2021. aug. 11. 13:27
 16/18 A kérdező kommentje:

Meg olyan random néha a pontozás is:D Csak attól függ kinek milyen kedve van... egyik nap ez, másik nap az.

Ja meg a megfogalmazás, valaki szépen diplomatikusan hosszan írja le, akkor egyből zöld.

2021. aug. 11. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem a sok buta, döntésképtelen, alacsony önbizalmú, egocentrikus, beképzelt stb. válaszoló zavar, tehát kb. mindenki.
2021. aug. 11. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, a lepontozas is.. van egy kerdes. SZERINTETEK melyik név szebb Lilike vagy Annacska? akármelyiket irod kb 20%ra pontoznak. es nem csak egy ember, csomoan. mire jo ezxdd
2021. aug. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!