Más is frusztrált lesz a sok gyakorizástól?
Figyelt kérdés
Itt mindenki tökéletes, itt mindenki szép, okos, vékony, magas, modell, vállalkozó, zseni stb.
Mindenki utál mindenkit, vagy kihasznál, vagy megcsal, vagy akármi.
2021. aug. 11. 00:24
2/18 anonim válasza:
Igen, olyan, mint egy devizuális Facebook.
3/18 anonim válasza:
Igen, de pont az ellenkezője miatt. A legtöbben csak panaszkodnak, sajnáltatják magukat.
4/18 anonim válasza:
En is utalom latni az olyan kerdeseket, amiben leirja hogy csalta meg a párját, kommentekben meg támogatják is ot, eldicsekednek hogy náluk hogy történt a megcsalas stb. ilyenkor mindig elgondolkozok hogy ezek kamuznak, vagy ennyi hűtlen szar van itt? Meg amugy mindig a kerdezobe beleallnak, akármit kerdez, akármilyen stílusban, akármilyen álláspontja van, sosincs neki igaza. Pl ezek a kérdések hogy egyetem mellett otthon lakok, gaz? Es akkor jon mindenki hogy en mar 14 evesen gyárban voltam, 16 evesen kulonkoltoztem, hulye élősködő szar… De ha vki meg megkérdezi hogy mennyire tamogatnatok a felnőtt gyereketek? akkor mindenki irja hogy amennyire csak lehet, lakhat otthon stb. Mimtha mindig az ellenkezőjét csinalnak, es irnak mint amit a kerdezo akar, csak hogy lehessen veszekedni. Aztan most van az oltás, digitális oktatas tema itt is napiszinten veszekedik mindenki. Unalmas lett mar, emberi tanacsot senki sem tud adni, csak rogton veszekedni.
5/18 anonim válasza:
Az zavar, amikor valakinek hiába próbálnak segíteni, azért sem hallgat senkire, és folyton csak panaszkodik, hogy nem tudja hogy oldja meg a problémáját.
6/18 anonim válasza:
Engem az emberi butasag frusztral.
7/18 anonim válasza:
Csak azért vagyok frusztrált, mert nem alakul ki barátság, vagy hasonló senkivel sem, pedig igyekszem. (F)
8/18 anonim válasza:
Mit vársz a sok megkeseredett magyartól? Ide járnak panaszkodni meg dühöngeni, kiönteni a szart ami bennük lapul. Személy szerint nevetni járok ide, de kinek mi. :D
9/18 anonim válasza:
Nem, próbálok nem pazarolni energiát olyan kérdésekre amik nagyon lehoznának az életről. :D
10/18 anonim válasza:
Szerintem nem rosszabb mint a hétköznapi álapotok. Az élet is szar, kegyetlen, az emberek jelentős része ostoba tudatlan bunko, ezért ilyen a gyakori is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!