35 évesen borzalmas az életem, mit tegyek?
Pl. elvégeznék egy klímás tanfolyamot, ami után napi 100-200ezer Ft körül keresnék.
Utána már csak válogatni kell az autók és a csajok között.
De választhatod a siránkozást is.
tanulj meg angolul, meg ülj neki egy online tanfolyamnak.. nem kell hogy programozó legyél.. elég ha tudsz írni, képet szerkeszteni, ismersz pár programot.. és dolgozhatsz a világon bárhova.
Nem, nem könnyű. Sőt rohadtul nehéz a 0ról eljutni az első megrendelésig, a portfólió kialakításáig, sőt.. a használható angol nyelvtudásig is.. de megéri.
Remek ötletek, érdemes megfogadni!
Elnézést, hogy én nem tudok építőt írni. Hasonló vagyok és talán még használhatom valamelyik javaslatot.
Pozitívumnak tekinthető hogy ezt felismerted. Még ha későn is.
Az a helyzet, hogy a tanulás az ami kihúz a szrból mindig... de jó lenne ha némi fogalmad lenne róla hogy REÁLIS keretek között gondolkozva (szal ne otp vezér akarj lenni) mi az amivel szívesen foglalkoznál. Amiben azt érzed hogy oké ezt a munkát nem azért csinálom mert muszáj hanem mert érdekel, neadjisten szeretem.
A helyedben ha ezt kitaláltam akkor szereznék azirányban egy szakmát... nem mondom hogy diplomát mert érzésem szerint az már késő, de egy keresett jól fizető szakmát kitanulhatsz.
Munka mellett.
Kemény lesz, de más utad nincs felfelé.
Ha ez meg van akkor már tudsz orientálódni egy irányba és elköltözni otthonról ahol semmi jövőd nincs.
Amikor az ember itt tart, jönnek a sikerélmények is... akkor a magabiztosság és önbizalom is jön így esélyed lesz egy párkapcsolatra is.
Addig, mivel az önbecsülésed a béka segge alatt van.... nincs.
Sok sikert
Az már valóban egy jó pont, hogy mindezt felismerted.
Most jöhet első körben, hogy kellene egy ütős szakma.
Az építőipar tárt karokkal vár.
Kőműves, villanyszerelő, festő, klímás stb.
Ennyiből csak akad valami, ami tetszik.
Utána ha már anyagilag rendben vagy, jöhetnek a nők.
Nem kell arról tudniuk, hogy szűz vagy.
Az epitoipar szarnyal! Nem kell vegzettseg csak dolgozzal!
Egy vegzettseg nelkuli segedmunkas nypidija 20-30 000 huf vagy havibernek 300 000 netto (amit kezbe kapsz) fizut adnak!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!